Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενέργειες Λάκη Βασιλειάδη μετά τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα στην Πέλλα


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας παρακολουθεί από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στην Περιφερειακή Ενότητα, με το αυξημένο αριθμό κρουσμάτων της νόσου COVID-19 και προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών για τη στήριξη των δομών υγείας της περιοχής.
Ο Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε εχθές εκτεταμένη συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας με τον Υφυπουργό κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, με τον οποίο και συζήτησαν διεξοδικά την ανησυχητική κατάσταση που επικρατεί στην Πέλλα. Ο Βουλευτής παραδέχθηκε ότι η προσπάθεια που κάνει το Υπουργείο από την πρώτη στιγμή του ξεσπάσματος της πανδημίας είναι πραγματικά εντυπωσιακή και αξιέπαινη. Τόνισε ότι η έκτακτη πρόσληψη λοιπού επικουρικού προσωπικού ήταν καθοριστικής σημασίας. Ωστόσο, λόγω των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών, υπάρχουν ακόμα ελλείψεις, κυρίως σε μόνιμο ιατρικό προσωπικό, τις οποίες ο Λάκης Βασιλειάδης συνέλεξε τις προηγούμενες ημέρες από τους υπεύθυνους των μονάδων, και μετέφερε στον κ. Κοντοζαμάνη. Παρουσίασε επίσης και τεχνικές ανάγκες που υπάρχουν, σε κάποιες περιπτώσεις. Τέλος, αναφέρθηκε και στις ανησυχίες των σωματείων εργαζομένων των νοσοκομειακών μονάδων της Πέλλας. Ο κ. Κοντοζαμάνης διαβεβαίωσε το Βουλευτή ότι η Πέλλα και οι όμορες περιοχές, που παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά, μπαίνουν σε προτεραιότητα και οι ανάγκες θα καλυφθούν άμεσα. Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες για την πρόσληψη ιατρικού προσωπικού, διαφόρων ειδικοτήτων.
Σε σημερινή επικοινωνία του Λάκη Βασιλειάδη με τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη, ο Βουλευτής ενημερώθηκε για την μέχρι τώρα κατάσταση και τα ειδικά πρωτόκολλα που ακολουθούνται.
Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Αθήνα, ο Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε τη νοσοκομειακή μονάδα Γιαννιτσών του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, όπου συνομίλησε με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Διοικητή, κ. Ευάγγελο Λόγγο και διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας.
Τις επόμενες ημέρες ο Βουλευτής θα επισκεφθεί τη νοσοκομειακή μονάδα Έδεσσας και τα Κέντρα Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας, με τους διευθυντές των οποίων βρίσκεται ήδη σε επαφή.
Ο Βουλευτής δήλωσε:
«Όλο το προσωπικό των μονάδων υγείας έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό όλους αυτούς τους μήνες. Το ίδιο κάνουν και τώρα.
Αυτή την στιγμή τα πολλά λόγια δεν είναι χρήσιμα. Μόνο μας μέλημα πρέπει να είναι η τήρηση των μέτρων και των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Εάν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά, θα βγούμε σύντομα από αυτή τη δοκιμασία.»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Καλησπέρα σας κύριε βουλευτα από έναν ας πούμε αγωνιστή αυτής της παράταξης από τότε που εσείς ήσασταν μαθητής του νηπιαγωγείου. Πίστευα ότι η παράταξη αυτή είχε τις αρχές της Ορθόδοξης Χριστιανικής πίστης , της σύνεσης , της εναντίωσης στον φανατισμό και του μέτρου. Επιτρέψτε μου κύριε να θεωρήσω ότι όλα αυτά διαψεύδονται πανηγυρικά με την παρακρουση των τελευταίων ημερών. Για να μην σας κουράζω θα ήθελα την άποψη σας για την υποχρεωτική κάλυψη του προσώπου στους εξωτερικούς χώρους τη στιγμή που οι αρμόδιοι μας λένε να έχουμε ανοιχτά τα παράθυρα για να ανανεώνεται ο αέρας από πιθανά μικρόβια στους εσωτερικούς χώρους. Γεια σας από έναν πρώην πλέον ψηφοφόρο του κόμματος σας από τη φουκαριαρα την Έδεσσα στην οποία δεν επιτράπηκε να έχει έστω έναν υποψήφιο στις εκλογές. ( Θα ήθελα να βάλω το όνομα μου κάτω από αυτές τις σκέψεις αλλά δυστυχώς στις μέρες μας απαγορεύεται η αντίθετη άποψη)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς ουσία. Δεν κατάλαβα γιατί πήγε στο υπουργείο,για να γράψει αυτήν την έκθεση ιδεών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. .....θα ήθελα την άποψη σας....
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ;
    ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ..............
    ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ 11-9-2020 ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΙΣΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΜΟ ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟ ΤΟ 150 ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ.
    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΦΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΩΣΤΗΡΩΝ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΩΣΩ Η΄ ΜΟΥ ΜΕΤΑΔΏΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΙΟ.
    ΑΣΤΑ ΛΑΚΗ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ: ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΛΕΠΙΔΙ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΒΑΖΩ, ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΈΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ Ο ΝΕΑΝΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ. ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ,ΤΙ ΛΈΕΙ; ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΆ ΕΝΕΡΓΕΙΏΝ.ΠΟΙΕΣ; ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ (ΣΩΠΑ ,ΤΟΣΕΣ ΏΡΕΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΡΗΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΎΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΎ;) ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΔΙΕΞΟΔΙΚΆ (ΠΟΣΟ;)ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΉ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ( ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;) ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΈΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ( ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΏΣΑΜΕ!!)ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,ΟΠΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ.( ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ;)
    ΕΒΓΑΛΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΉ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΑΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ (ΠΟΙΑ;) ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΎΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ.ΣΤΑΜΑΤΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΈΝΟΣ,ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ Ο ΛΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΓΟΣ;
    ΕΛΥΣΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΑΡΚΙΣΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΣΑΙ.: Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Αθήνα, ο Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε τη νοσοκομειακή μονάδα Γιαννιτσών του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας,(και φωτογραφηκαν)....
    ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΟΝΤΣΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα προτιμουσες μαλλον φωτογραφίες με αλλους εικονιζομενους...καλος εισαι και συ

      Διαγραφή
  6. Εχετε χασεις την μπαλα παλικαρια ακουω ο λακης και ο λακης και ο λακης. Φαινεται ποιος ειναι ο λακης απο το που ανηκει αυτο θα επρεπε να απανταει ολα τα ερωτηματα σας απο τουε που εγεινε βουλευτης. Ειναι στο κομμα που εδω και χρονια οπως και τα αλλα κομματα καταστρεψαν τον κοσμο και την οικονομια της ελλαδος ειδηκα αυτο το κομμα που ειναι ο λακης. Περιμενετε εσεις και πηστευετε στα λογια που σας λενε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να αγιάσει το στόμα σου 10,24.Δεν επετράπη η Έδεσσα και η Αλμωπία να έχει υποψήφιο γιατί; Ο κόσμος το έχει τούμπανο ...Απλά θέλανε να φάνε ή να ψαλιδίσουνε τοτε,τον ένα και μοναδικό βουλευτή και ο Λάκης ήτανε στο κόλπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν αγαπάς την πατρίδα σου ακολουθείς την επίσημη άποψη. Διαφορετικά δεν την αγαπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλα τα σχόλια από ένα άτομο λες και δεν καταλαβαίνουμε, ρε ηρεμήστε χαλαρώστε με τους ανθρώπους εκεί στο άλλο γραφειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τόσες φωτογραφίες παντού (χωρίς καμία ουσία οι περισσότερες) βουλευτη ψηφίσαμε η Instagram influencer ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.