Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανεστάλη η λειτουργία της κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά, όπου βρέθηκαν 114 κρούσματα κορωνοϊού



Λουκέτο για 7 ημέρες έβαλε η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε εταιρεία κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά, μετά τον εντοπισμό 114 κρουσμάτων κορωνοϊού. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου (114 κρούσματα) σε εταιρεία κονσερβοποιίας στη Δ.Ε. Γιαννιτσών, κατόπιν σχετικών ελέγχων, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, καθώς και σε συνεννόηση με τα στελέχη του ΕΟΔΥ που διενεργούν επιτόπιους ελέγχους, αναστέλλεται η λειτουργία της εν λόγω εταιρείας στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.

Η ανωτέρω αναστολή λειτουργίας ισχύει για 7 ημέρες από 11-09-2020 και ώρα 06.00 έως 18-09-2020 και ώρα 06.00.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Δεν ντρέπονται; Τώρα που Τελείωσαν τα ροδάκινα; Αν είναι δυνατόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελάει ο κοσμος...Έκλεισε λέει αφού τελείωσε η παραγωγή των ροδάκινων.... Δυστυχώς το άλλη μια απόδειξη ότι το χρήμα κινεί τα πάντα...Και μια παράκληση καλό θα ήταν να μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας...Αυτό θα παρακαλούσα να το λάβετε υπόψιν σας και εσείς οι υπεύθυνοι του σάιτ.Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δίκαιο!Η πηγή του προβλήματος 7 μέρες λουκέτο και 4 νομοί 15 μέρες σε περιορισμό.Πόσο καιρό το καλύπτουν? Σε μια μέρα 114 θετικοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.