Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Πέλλας στο mega: Ξέφυγε η κατάσταση με τα κρούσματα – Δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν τα σχολεία


Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA», ο δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος, εξέφρασε την ανησυχία του για τον υψηλό αριθμό κρουσμάτων του κοροναϊού.

Σε καθεστώς έκτακτων περιοριστικών μέτρων βρίσκεται ο νομός Πέλλας από σήμερα, μετά την έξαρση των κρουσμάτων κοροναϊού που καταγράφηκε στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.

Στην ευρύτερη περιοχή, σε εργοστάσιο στα Γιαννιτσά, βρέθηκαν 114 κρούσματα κοροναϊού, κάτι που έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου στις αρχές.

Σήμερα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ, θα μεταβούν σε έξι διαφορετικά σημεία της πόλης και θα λαμβάνουν δείγματα από τους πολίτες, προκειμένου να φανεί πόσο έχει διασπαρεί η νόσος στην τοπική κοινότητα.

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA», ο δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος, εξέφρασε την ανησυχία του για τον υψηλό αριθμό κρουσμάτων του κοροναϊού.

«Ο κόσμος δεν ήταν χαλαρός. Τηρούσε τα μέτρα. Ωστόσο για κάποιο λόγο ξέφυγαν τα νούμερα» σημείωσε.

Παράλληλα, όπως γνωστοποίησε, σήμερα θα υπάρξει, η τελική απόφαση, για το αν θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα τα σχολεία της περιοχής.

Εν τω μεταξύ, σε τρία δημοτικά, υπάρχει πρόβλημα, καθώς όπως είπε, τέσσερις δάσκαλοι νοσούν με κοροναϊό.

«Πρέπει να περιορίσουμε τη διασπορά. Αν αρχίσουμε να αμφισβητούμε τα πάντα, τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα καλύτερα» υπογράμμισε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Ποιος θα μας ενημερώσει αν θα ανοίξουν τα σχολεία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σχολεία δεν πρέπει να ανοίξουν με τίποτα τουλάχιστον για 14 μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μαντεψω πως εισαι δασκαλος ή καθηγητης ε? Μα πως το βρηκα αραγε?

      Διαγραφή
    2. Κοιμήσου εσύ τον ύπνο του δικαίου ή μαλλον του μάντη!

      Διαγραφή
  3. ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΙΟΣ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ..ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρε τροφιμα για ενα χρονο, και κλειδωσου.

      Διαγραφή
    2. Και οι γονείς που δουλεύουν που θα τα πάνε ρε παιδιά;

      Διαγραφή
  4. Φυσικά και δεν πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία,θα κολλήσουμε όλοι,ας πέσουν λίγο τα ποσοστά και βλέπουμε... Όσο για τον "Ωστόσο για κάποιο λόγο ξέφυγαν τα νούμερα"ας το αφήσω ασχολίαστο κύριε δήμαρχε...ΝΤΡΟΠΗ!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν απαγορεύονται οι συναθροίσεις 9 ατόμων ή απαγορεύονται πάνω από 4 άτομα ή 6 άτομα στην εστίαση, θα επιτραπεί η λειτουργία των σχολείων και του ολοήμερου σχολείου με πάνω από 50 άτομα ( μαθητές και εκπαιδευτικοί) από διαφορετικά περιβάλλοντα; Αυτοί που κρατούσαν σε λειτουργία το εργοστάσιο βόμβα να μην παίξουν με την υγεία των παιδιών μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κόσμος ήταν χαλαρός!!μια βόλτα στον πεζόδρομο τα λέει όλα!!!@μάσκες φορούσαν μόνο οι σερβιτόροι και στα μαγαζιά...Ο ένας πάνω στον άλλο! Και μετά τις 12 συνωστισμός στα πάρκα και τις πλατείες!!!!ελάχιστοι ήταν αυτοί που πρόσεχαν και κρατούσαν αποστάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκαιο έχεις αλλά που να το βρεις;;;

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλά κάνουν ο κόσμος αντε ανοίξτε και τα σχολεία να φύγουν λίγο από το σπίτι

      Διαγραφή
  7. Δε πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία! Σοβαρευτειτε λίγο! Όλα τα είχαμε αυτό μας έλειπε τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διάβασα κάπου ότι την Κυριάκη ετοιμάζουν πόρεια διαμαρτυρίας οι αντιρρησίες της μάσκας!Δεν είναι επικίνδυνο αυτό για τη διασπορά του ιου?δεν πρέπει κάποιος να τους σταματήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Ωστόσο για κάποιο λόγο ξέφυγαν τα νούμερα": με τέτοιες κουτοπονηριές όχι μόνο θα ξεφύγουν τα νούμερα, βρε νούμερο, στο θεό θα φτάσουν. Συμμαζευτείτε εκεί στο δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να γίνουν τα μαθήματα διαδικτυακά έστω για 14 μέρες. Αλλιώς οι καθηγητές θα συνεχίσουν τις διακοπές τους και οι μαθητές στους δρόμους με τα παράνομα μηχανάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να γινόσουν κι εσύ καθηγητής , η ,δασκαλος ! φΑΝΤΆΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΕΝ ΈΧΕΙς ΒΓΑΛΕΙ1 ΤΗΝ ΆΝΟΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΈΚΑΝΑΝ ΠΟΠΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  11. Ε ρε δούλεμα που τρώτε με την άνοδο κρουσμάτων ψιλό γαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να μην ανοίξουν δεν θέλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aπαραδεκτος ο Δήμαρχος, κατώτερος των περιστάσεων.Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.