Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Tέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στην Πέλλα (2 Δήμο Σκύδρας, 2 Δήμο Πέλλας) - Η συνολική γεωγραφική κατανομή



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 342 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Πέμπτης (24/9). 

Τέσσερα από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας (2 Δήμο Σκύδρας, 2 Δήμο Πέλλας) 

Αναλυτικά σε όλη την επικράτεια τα κρούσματα εντοπίσθηκαν:

- 30 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
-  213 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 7 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
- 11 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 4 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
-  2 κρούσματα στην Π.Ε. Αργολίδας
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Αχαΐας
- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας, όλα συνδεόμενα με γνωστή συρροή 
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Γρεβενών
- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας
- 7 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή
- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Κέας-Κύθνου
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Κοζάνης
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Κορινθίας
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Λέσβου
- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή 
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Μεσσηνίας
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Πάρου
- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Πιερίας
- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Πρέβεζας
- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Ρόδου
-  5 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου, εκ των οποίων 4 συνδέονται με γνωστή συρροή 
- 7 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών, εκ των οποίων 6 συνδέονται με γνωστή συρροή
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Σύρου 
-  1 κρούσμα στην Π.Ε. Τήνου
- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή 
- 6 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας 
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Φλώρινας
- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Χίου,
- 23 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Πήγα χθες στον Δήμο Αλμωπίας και κάνεις δεν φορούσε μάσκα. Αίσχος. Δεν υπάρχει προϊστάμενος προσωπικού;;;;Ή διεύθυνση υγεία της Νομαρχίας Πέλλας ασκεί καθήκοντα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διεύθυνση υγείας της νομαρχίας είναι καλύτερη από ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα η εκεί δουλεύεις η κάποιος δικός σου αλλιώς δεν εξηγείται ααααα η έχεις σοβαρό πρόβλημα όρασης πράγμα που απευχομαι .

      Διαγραφή
  3. Και ποιος σε είπε να πας,και τι σε νειαζει,αίσχος εισαι εσυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΤΑ Γιαννιτσών, χθες: δύο υπάλληλοι με κατεβασμένη μάσκα, οι υπόλοιποι χωρίς. Δύο πελάτες, ένας με κατεβασμένη μάσκα ο άλλος χωρίς, χασκογελώντας. Καμία σύσταση.
    Κανένα θέμα με τα καταστήματα εμπορίου, υποδειγμετικοί στα μέτρα.
    Απαράδεκτη εικόνα για δημόσια υπηρεσία. Ας κλείσουμε τα σχολεία για καμιά βδομάδα ακόμα για ανεγκέφαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κάνουν εκ του ασφαλούς φίλε μου. Ποιος μπορεί να πειράξει ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ;;;;; Θα πέσει να τον φάει το συνδικαλιστικό τους όργανο!!!!! Αφού και στην υπηρεσία τους που είναι δεν ασχολούνται με το αντικείμενο τους αλλά ψάχνουν να βρουν εδάφια και παραγράφους σε νόμους για να μεγαλώσει ο μισθός και η άδεια τους.

      Διαγραφή
  5. Δυστυχώς φίλες/οι μου, το θέμα άρχισε να εξελίσσεται σε εφιάλτη και η βαλίτσα θα πάει μακριά. Κι επειδή οι μηχανισμοί ελέγχου είναι μόνιμα απόντες (Δήμος Πέλλας & Δημοτική Αστυνομία - ΠΕ Πέλλας & Τμ. Υγείας) πρέπει από μόνοι μας να αυτοπροστατευτουμε αρχικά στο οικογενειακό περιβάλλον μας και έπειτα στους φίλους μας, τους συγγενείς μας και γενικά σε όλους με όσους έχουμε καθημερινά συναναστροφές. Τον Αντ/χη και τον Δήμαρχο τους φτύνεις και αυτοί κρατάνε ομπρέλα. Η Δημοτική Αστυνομία και οι υπάλληλοι του Τμ.Υγειας είναι για κραξιμο. Λίγο η ΕΛΑΣ φαίνεται να προσπαθεί και εκεί με χαλαρότητα. Καταντησανε να γινόμαστε γραφικοί γιατί πρεσβεύουμε τα αυτονόητα απέναντι σε συμπολίτες μας που έχουν άγνοια κινδύνου αλλά είναι άκρως επικίνδυνοι για το συνολο. Μάσκα λοιπόν, αποστάσεις και διεκδίκηση προνομίων όπως έλεγχοι και απολυμανσεις όλων των δημοσίων χωρων και αυτών που συναρθριζονται οι "άτρωτοι μάγκες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έλα βρε Να...σα Κούρασες . Πολιτική απο το πληκτρολόγιο κάνεις, δεν ανεβαίνουν τα ποσοστά έτσι . Ψάξε κάτι ποιο έξυπνο

      Διαγραφή
    2. Επειδή αδίκως κατηγορείς την Νατάσα θα σου πω ότι η ανεπάρκεια σας δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον. Μυαλό στρουθοκαμηλου έχεις 11:33 και από πολιτική μεσάνυχτα. Αφήστε το κορίτσι ήσυχο γιατί ο σχολιαστής δλδ εγώ δεν σας βλέπει ούτε σαν κουνούπια. Απαντήστε στο σχόλιο μου αν μπορείτε με υγειονομικούς ' η πολιτικούς όρους συνήγοροι της συμφοράς...

      Διαγραφή
    3. Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΆ Ο Κ. . ΚΑΚΏΣ ΔΕΝ ΓΡΆΦΕΙ ΕΠΏΝΥΜΑ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΜΕ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ ΣΤΑΜΚΟ. ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΎ ΤΟΝ ΠΡΟΤΡΈΠΩ ΝΑ ΓΡΆΦΕΙ ΜΌΝΟ ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΦΟΡΆ. ΤΟ ΈΧΕΙ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΜΕ. ΑΝ ΠΆΛΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΔΙΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΙΚ ΤΌΤΕ ΑΣ ΚΆΝΕΙ ΜΆΘΗΜΑ ΣΕ ΌΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΊΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΏΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    4. Σ'ευχαριστω κ.Νικολετα για τα καλά σου λόγια αλλά μην το κουράζετε γιατί δεν είμαι ουτε ο
      .(Κ). Αναρωτιέσαι αν ειμαι απολιτικ και όπως γράφεις με προτρέπεις να γινω "φροντιστής" υπ.δημαρχων. Νομίζω ότι έχω να κάνω σημαντικότερα πράγματα στην ζωή μου αν και έχω άμεση σχέση με την αυτοδιοίκηση. Ίσως οι νέοι υποψήφιοι δήμαρχοι Πέλλας πρέπει άλλοι να πάνε σπίτι τους και άλλοι να αναθεωρήσουν την στρατηγική τους ώστε να κερδίσουν τον χειρότερο ίσως δήμαρχο της Ελλάδας. Και το γράφω έτσι στεγνά γιατί ο Στάμκος είναι ένας από δαυτους. Είναι δήμαρχος δίχως μισό έργο, δίχως κανένα σχεδιασμό, δίχως το παραμικρό όραμα ανάπτυξης. Ξέρεις γιατί τους κερδίζει; Επειδή από την επόμενη των εκλογών ξεκινάει να κάνει εκλογές μόνος του λόγω του οτι στερείται συνεργατών. Αυτοί που έχει είναι για γέλια και για κλάματα. Ακόμη και την ανεπάρκεια των εισηγητών αντιδημάρχων και προέδρων στα Δημοτικά Συμβούλια την καλύπτει ο ίδιος ανεπιτυχώς μεν αλλά με πετσινο περιτύλιγμα. Συμφωνώ ότι είναι εύκολος στόχος για έναν στοιχειωδώς έξυπνο άνθρωπο. Ακόμα κι εσύ Νικολέτα μπορείς να τον κερδίσεις γιατί είναι πλέον απαξιωμενος και τρωτός όσο ποτέ..

      Διαγραφή
  6. οι έλεγχοι να επεκταθούν στις δημόσιες υπηρεσίες
    κουράζονται πολύ και δεν βάζουν μάσκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.