Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίκαρος Έδεσσας - Γαία Δράμας 1-3


Την πρώτη του ήττα με 1-3 (16-25, 24-26, 26-24 και 21-25) γνώρισε ο Ίκαρος Έδεσσας στην πρεμιέρα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών χάνοντας από την ομάδα της Δράμας.

Η ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας έχοντας το φυσιολογικό άγχος της νεοφώτιστης δεν απέδωσε με βάση τις δυνατότητες της σε συνδυασμό και με άλλους παράγοντες, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα.

Τα κορίτσια του ΙΚΑΡΟΥ παρά το γεγονός ότι δεν είχαν την ανάλογη εμφάνιση, δεν τα παράτησαν κατά την διάρκεια του αγώνα, κάτι που φάνηκε από τα «γεμάτα» σετ. Επιπλέον, παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 σετ κατάφεραν να κερδίσουν το επόμενο σετ 1-2.

Σύνθεση (Ρέτζιου Ευτυχία) : Χρήστου Ελπινίκη, Παπαδοπούλου Φωτεινή, Μαλελή Δήμητρα, Ρέτζιου Άννα, Μποζίνη Αθηνά, Τοτίδου Κατερίνα, Γκέντση Μαρία (λ), Πορτοκαλίδου Σοφία, Καλέιτση Βαγγελίτσα, Τερζόγλου Ιωάννα, Σταυρίδου Αικατερίνη, Καρτσαμάρη Ραφαέλα, Παπαγιάννη Ανδρονίκη (λ), Αναγνωστοπούλου Χαρά.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.