Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον τομέα παραγωγής της κονσερβοποιίας «Κρόνος» οι 114 θετικοί στην Covid-19, σε σύνολο 427



Η αυτόβουλη εξέταση δύο ατόμων από την Έδεσσα στις 28/9, που εργάζονται στον τομέα παραγωγής της κονσερβοποιίας "Κρόνος" και διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικοί στην Covid-19, ήταν η αφορμή για να υποβληθούν σε αντίστοιχα τεστ τα συνολικά 427 άτομα που απασχολούνται στον ίδιο τομέα, ανέφερε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η νομική εκπρόσωπος της βιομηχανίας, Ηλιάνα Μέγα.

   Όπως εξήγησε, η προαναφερόμενη εξέλιξη προέκυψε παρά το γεγονός ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην "Κρόνος" θερμομετριόνταν στη στάση πριν την είσοδό τους στα λεωφορεία και περνούσαν από θερμοκάμερα πριν εισέλθουν στους χώρους του εργοστασίου, ενώ «η κονσερβοποιία είχε φροντίσει να απολυμαίνονται μέχρι και τα παπούτσια των εργαζομένων, πέραν των άλλων μέτρων που λαμβάνονταν στη διάρκεια των διαλειμμάτων τους».

   Οι θετικοί στον κορονοϊό εργαζόμενοι της "Κρόνος" είναι όλοι ασυμπτωματικοί σύμφωνα με την κονσερβοποιία, η οποία τονίζει σε σημερινή της ανακοίνωση ότι σε κάθε στάδιο των ενεργειών, ευρημάτων και θεμάτων που αντιμετώπισε είχε γραπτή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, την Πολιτική Προστασία και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

   Στο μεταξύ, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι στις 20/8 είχαν επιβεβαιωθεί θετικοί στη νόσο του κορoνοϊού δύο εργαζόμενοί της και μετά από επικοινωνία της "Κρόνος" με τον ΕΟΔΥ, υποβλήθηκε σε τεστ μεγάλο μέρος του εργατικού δυναμικού της και λήφθηκαν εγκαίρως όλα τα αναγκαία μέτρα, αποτρέποντας με αυτό τον τρόπο τη διασπορά του ιού.

   «Αναμενόμενη» χαρακτήρισε την εξέλιξη περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού στο νομό Πέλλας η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου της περιοχής, Θεανώ Ζουρνατζίδου, λέγοντας «εδώ και καιρό ζητούσαμε με επιστολές μας προς την Πολιτεία και τον ΕΟΔΥ τη λήψη πιο αυστηρών μέτρων, αλλά δεν εισακουστήκαμε».

   Η κονσερβοποιία "Κρόνος" εδρεύει στο Μαυροβούνι Σκύδρας νομού Πέλλας και οι εξαγωγές που πραγματοποιεί σε περισσότερες από 80 χώρες αντιστοιχούν σχεδόν στο σύνολο του τζίρου της. Η μακεδονική βιομηχανία επεξεργάζεται ετησίως περί τους 50.000 τόνους συμπύρηνου ροδάκινου, βερίκοκου και αχλαδιού και συνεργάζεται με 10.000 παραγωγούς, κυρίως σε Πέλλα, Ημαθία και Λάρισα. Στις θερινές περιόδους απασχολεί περί τους 1.000 εργαζόμενους, με τους 120 εξ αυτών να αποτελούν μόνιμο προσωπικό.  

ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Εικονικά κρούσματα τα 112

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα Πες μας και ότι άλλο ξέρεις Α και τα νούμερα του τζόκερ μην ξεχάσεις να μας πεις

      Διαγραφή
    2. 7:50 μ.μ. καπέλο να φοράς όταν βγαίνεις έξω, το πολύ το ψεκασμα κάνει κακό

      Διαγραφή
  2. ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ,ΕΙΧΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΟΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας κοροϊδεύετε!!!! Για τόσο χαζούς μας έχετε!Στις 20/8 από τα 1000 άτομα μόνο 2 θετικοί και στις 2/10 από τα 420 άτομα 114!!! Που ήταν και αυστηρότερα τα μέτρα στο νομό!
    Ξέρατε από τότε για τα κρούσματα και αφήσατε το κόσμο να κυκλοφορεί χωρίς καμία ενημέρωση καμία προφύλαξη! Για να μην χαλάσει η φήμη σας!
    Γι'αυτό και τα κλειστά σχολεία στο νομό τόσο καιρό!
    Πλήρης Ανευθυνότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λε ρε έχει τόσα κρούσματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατι π@π@ρες σαν τον 7:50 υπαρχουν και μετα τρεχουμε και δεν φτανουμε.
    Τι να κανουμε ομως. Υπαρχει και αυτο το ειδος βλακοδων ανθρωπων που τα ξερουν ολα και η λ@λ@κια τους παει συνεφο. Αλλα να παρακαλας να μην σου ερθει το κακο στη πορτα σου, πραγμα που κι εγω στο απευχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ γίδι φάε το σανό και τράβα κοιμήσου. Ο Κρόνος τα τεστ τα έκανε σε ιδιωτικό εργαστήριο στην Θεσσαλονίκη κατω από άκρα μυστικότητα, αν ήταν τόσο σοβαρό το νοσοκομείο θα είχε εικόνα.
      Κοιμήσου και η τύχη σου δουλεύει.

      Διαγραφή
  6. κάτι ταπεινό με βάση την απλή λογική: πόσο κόστιζε στον Κρόνο να κάνει δειγματοληπτικούς ελέγχους χωρίς καν να παρουσιαστεί κανένα κρούσμα? Είμαι ένα τεράστιο εργοστάσιο και δουλεύω κανονικα....Ε κάνω και δέκα 20 τεστ για τσεκάρισμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να αφήσουν τα σάπια πολιτικοί και βιομήχανοι, διότι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ! ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ ΣΤΗ ΤΗΝΟ Ο ΒΛΑ-ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίο το άρθρο,ειδικά το τελευταίο κεφαλαιο¡¡¡¡¡¡¡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να παραιτηθουν τώρα οι δήμαρχοι πριν να ειναι αργά... Διαφορετικά ας προβούν σε μηνύσεις και να περιμενουμε απο τον εισαγγελεα να κανει το καθηκον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεινετε κλεισμενοι στα σπιτια σας, ο κοροιδοιος ειναι πολυ μεταδοτικος στα προβατα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που έχουμε και εσάς τους λύκους...

      Διαγραφή
  11. Χαχαχα! Λήφθηκαν λέει εγκαίρως όλα τα αναγκαία μέτρα, αποτρέποντας με αυτό τον τρόπο τη διασπορά του ιού.
    Και ενάμιση μήνα τώρα τα τόσα κρούσματα στο νομό πως προέκυψαν;;;
    Το νερό θα φταίει!
    Τα θετικά 20/8 πόσα ήταν;;;
    Στα 1000 άτομα πόσοι έκαναν τεστ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κόσμος πια ξέρει την κοροϊδία να θυμάστε κυβερνήσουλα νύχτα θα φύγετε αυτό να το θυμάστε και δεν είναι απειλή είναι η πραγματικότητα που αδυνατειται να δείτε πληρώνοντας τα γκάλοπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειναι απλο!Καν' το οπως ο Παυλιδης...Κανεις τεστ 2-3 μερες πριν κλεισεις και ντεμεκ σε κλεινει το κρατος,,και τσουπ η αποζημιωση 5 εκατομμυριακα!!!!Ειναι και χορηγοι τους,δε θα τους το ανταποδωσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι λάθος κάνεις! 5,250 είναι! Πάτε καλά;;; Έχετε δει- ακούσει για πολλές επιχειρήσεις που ήταν σε αναστολή λόγω covid και αποζημιώθηκαν! Εδώ ούτε το ΙΚΑ το αναγνωρίζει ως ασθένεια! Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν νοσηλευτεί και δεν τους δίνει τίποτα!
      Ο θείος ΠΠ πάντως το αναγνώρισε ως ασθένεια και ευτυχώς τους πλήρωσε.

      Διαγραφή
  14. Επιπλεον φημολογειται, οτι βρεθηκε πριν ενα 20ημερο στις εγκαταστασεις του ΚΡΟΝΟΥ ο κουλης..(δεν αναφερομαι στην γκαντεμια του ,αλλα στην προοικονομια των γεγονοτων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πόση ειναι ή νεκροί από το εργοστάσιο? Προλαβαίνει ο στρατός να κουβαλάει τα φέρετρα, ξερει κανειςκνα μου πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.