Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρατείνονται μέχρι 12 Οκτωβρίου τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα στην Πέλλα (βίντεο)



Σύσκεψη στο Διοικητήριο της Έδεσσας υπό τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 13:00, ύστερα από το επιβεβαιωμένο υψηλό επιδημιολογικό φορτίο με τον εντοπισμό 114 θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού σε κονσερβοποιία της Σκύδρας. 

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη σύσκεψη ανέφερε ότι 18 κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα  συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες την διεξαγωγή τεστ σε όλες τις πόλεις και τα χωριά του Νομού. Θα γίνουν χιλιάδες τεστ σημείωσε μέχρι να γίνει γνωστό αν υπάρχει διασπορά, που υπάρχει και τι χρειάζεται να κάνουμε. Τόνισε επίσης ότι όταν υπάρχουν τόσα πολλά κρούσματα στην περιοχή φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε καλά χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις. Καταλήγοντας σημείωσε ότι πρέπει να ακούμε τους ειδικούς και να τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα. 
Επίσης έγινε γνωστό ότι τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα στην Πέλλα παρατείνονται μέχρι 12 Οκτωβρίου. 

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ο διοικητής του ΓΝ Πέλλας Χρήστος Δόντσος, οι Δήμαρχοι Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας και ο Διευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης.  

c







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Για τα σχολεία δε θα βγει κάποια απόφαση; Τόσο καιρό με μηδενικα κρούσματα τα σχολεία ήταν κλειστά και τώρα που επικρατεί το χάος θα πάνε κανονικά από Δευτέρα; Τι να πω δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σίγουρα εκπαιδευτικός είσαι εσύ για να μην θές να λειτουργούν τα σχολεία .φτάνει καλά κάθησες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα......Όταν αρχίζουμε πρόταση, ξεκινάμε με κεφαλαίο.
      να μη θες...όχι μην, δε θα σου τα αναλύσω........θες , δεν παίρνει τόνο.

      Κατά τα άλλα συμφωνώ να λειτουργήσουν τα σχολεία αλλά να παρακολουθούν μαθήματα και κάποια ανορθόγραφα τούβλα

      Διαγραφή
  3. Μάλλον δάσκαλος ή καθηγητής είσαι.Και ποιος σου είπε ότι καλώς ήταν κλειστά πριν τα σχολεία.Τα σχολεία θα κλείσουν τελευταία.Εκεί τηρούνται τουλάχιστον τα μέτρα.Στις καφετέριες και τις ταβέρνες που συχνάζεις τα τραπέζια είναι το ένα πάνω στο άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις καφετεριες παει για να αραξει την αριδα του...ενω στο σχολειο τον εννοχλουν καπου καπου τα παιδια!!

      Διαγραφή
    2. Και η αλλη ...
      Λεω για την διευθυντρια καποιου σχολειου που δεν πηγε ημερα κυριακη να παραλαβει τις μασκες στο σχολειο της.... δεν πηγε επειδη ηταν αργια!!!! Τεμπελικια ρατσα τοσες εβδομαδες καθοσασταν εξαιτιας του κορονοιου!!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!

      Διαγραφή
  4. Τα σχολεία δεν πρέπει να κλείσουν.Να κλείσουν τα μπαρ και τα καφέ και να μην συνωστιζεται ο κόσμος στα πάρκα και τις πλατείες....και Επιτέλους!!φορέστε και μάσκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτοί που δουλεύουν εκεί(δεν μιλώ για τους ιδιοκτήτες) τι θα τρώνε,πως θα ταΐσουν τις οικογένειεςτους; Σκέψου λίγο πριν πεις οτιδήποτε.

      Διαγραφή
  5. Γιατί πρέπει να είναι καθηγητής η δάσκαλος; Τόσο κομπλεξικοι είστε που ξέρετε τα πάντα αυτό μας έφερε εδώ όλοι τα ξέρουν όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμάς στις λαϊκές τι θα γίνει ρε μπουρδελα θα συνεχίζετε να μας σκίζετε;;;τηρούμε όλα τα μέτρα κρούσμα σε λαϊκή ακόμα δεν έχει ακουστεί αλλά πάλι εμείς την πληρώνουμε..... Σούπερ μάρκετ και τράπεζες να φανταστώ κλασικά δεν κολλάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το επόμενο εργοστάσιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.