Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στη Φενερμπαχτσέ ο Πέλκας με 1,5 εκ. ευρώ!



Ο Γιαννιτσιώτης άσσος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, κλείνει στην Φενερμπαχτσέ με 1,5 εκατομμύριο ευρώ!
Όπως όλα δείχνουν ο Πέλκας φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ για τελευταία φορά αφού ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στη Φενερμπαχτσέ.
Η τουρκική ομάδα κατέθεσε πρόταση στον Δικέφαλο για τον αρχηγό του, ο οποίος όλα δείχνουν αφήνει την ομάδα με την οποία συνέδεσε την ποδοσφαιρική ζωή του. Αυτή την ώρα πραγματοποιείται τηλεδιάσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με του Ρέμπε – Φερέιρα για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ δεν αποκλείεται ο ισχυρός άντρας των «ασπρόμαυρων» να μιλήσει και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και να πάρει την τελική απόφαση για το αν θα παραχωρηθεί.
Στην Τουρκία, ο Έλληνας διεθνής θα έχει ετήσιες απολαβές 1.200.000 ευρώ ενώ ο ΠΑΟΚ πέρα από τα χρήματα (λίγο πάνω από 1,5 εκατ.) θα διατηρήσει και 20% ποσοστό μεταπώλησης.
Στα 26 του χρόνια ο Δημήτρης Πέλκας αποχαιρετά τους «ασπρόμαυρους» μετά από 201 συμμετοχές, 44 γκολ, 32 ασίστ, ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Στο καλό να πάει... Από τον ΠΑΟΚ πάντως δεν θα λείψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα τυφλα τα πουλια ο θεος τα χτιζει φωλια.....αλλο ενα τρανο παραδειγμα ανθρωπου που εβγαλε εκατομμυρια απο το ποδοσφαιρο, χωρις να τα αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τυφλός μάλλον είσαι εσύ πού ούτε στον ύπνο σού δεν θα δεις τόσα χρήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ! ΜΟΡΦΩΣΗ; ΜΗΔΕΝ! ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ; ΜΗΔΕΝ ! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ;
      ΟΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

      Διαγραφή
  5. να ταν η ζήλια ψώρα, μπράβο στο Δημήτρη Πέλκα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙατι στην Τουρκία ρε παιδιά άλλες χώρες δεν είχε,αυτοί πάνε να μας πάρουν τα παντα,τι να πω Έλληνες είμαστε οι πουλημένος του χρήματος τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.