Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άνετα η Εθνική την Μολδαβία (2-0)



Με νίκη συνέχισε η εθνική τις υποχρεώσεις της στον 3ο όμιλο της 3ης κατηγορίας του Nations League, καθώς επικράτησε 2-0 της Μολδαβίας στο ΟΑΚΑ.

Σκόρερ της ελληνικής ομάδας ήταν ο Μπακασέτας με πέναλτι στο 45+3΄ (σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε από τους φιλοξενούμενους ο Πόσματς) και ο Μάνταλος στο 50΄, ενώ ο Βλαχοδήμος απέκρουσε πέναλτι του Μιλιντσεάνου στο 88΄.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε τους επτά βαθμούς σε τρεις αγώνες και παραμένει στην κορυφή του ομίλου, μαζί με τη Σλοβενία που νίκησε 1-0 το Κόσοβο στην Πρίστινα.
Διαιτητής: Χίγκλερ (Ολλανδία)
Κίτρινες: Ρότα, Φορτούνης - Καϊμάκοφ, Νικολαέσκου, Αρμάς, Ράτσου
Κόκκινη: Πόσματς (45΄+)
Οι συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν΄τ Σιπ): Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος (69΄ Ρότα), Σβάρνας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κουρμπέλης (83΄ Μπουχαλάκης), Ζέκα, Λημνιός (76΄ Πέλκας), Μπακασέτας, Μάνταλος (69΄ Φορτούνης), Παυλίδης (83΄ Φούντας)
ΜΟΛΔΑΒΙΑ (Ενγκίν Φιράτ): Ναμάσκο, Αρμάς, Πόσματς, Μούντρατς, Ρέαμπτσιουκ, Τσότσιουτς, Πλάτιτσα, Καϊμάκοφ (46΄ Επουρεάνου), Ιονίτσα (76΄ Ράτσου), Ράτσα (66΄ Μαραντίτσι), Νικολαέσκου (58΄ Μιλιντσεάνου)
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.