Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θλίψη στην κοινωνία των Γιαννιτσών από τον ξαφνικό θάνατο 51χρονου επαγγελματία


Σοκ και θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία των Γιαννιτσών ο αδόκητος χαμός του 51χρονου επαγγελματία Γ.Δ., ο οποίος άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι του, πιθανώς από ανακοπή.
Ο Γ.Δ., γνωστός και ως "Αυστραλός" λόγω του ότι γεννήθηκε στην Μελβούρνη, ήταν κάτοικος Γιαννιτσών, ιδιαίτερα δημοφιλής στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Πέλλας, καθώς από τη νεαρή του ηλικία έπαιξε ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικές ομάδες, ήταν ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ υπήρξε κατά καιρούς ιδιοκτήτης καφέ στα Γιαννιτσά. 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να προσδιορισθούν από τη νεκροψία -νεκροτομή.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Το Σωματείο Εστίασης Πέλλας "Η Ολυμπιάδα", προέβη στην παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση:
"Ανήμερα της 30ης Οκτωβρίου, πληροφορηθήκαμε τα δυσάρεστα νέα για τον ξαφνικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου, πολύ αγαπητού στην ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών. Ακόμη ένας συνάδελφος δεν είναι κοντά μας, ένας άνθρωπος που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στην νυχτερινή ζωή και όχι μόνο της Πόλης. Πρόκειται για τον Γιώργο Δομετίου (Αυστραλός) ένας μάγκας από τα παλιά, ένας άντρας διαφορετικής κοπής. Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο. Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του. 
Σωματείο εστίασης Πέλλας η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ."

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.