728x90

Τα θέματα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας


Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020, ώρα 19:30΄, συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας 
για λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

1)    Έγκριση 4ης παράτασης εκτέλεσης του έργου: Ασφαλτόστρωση δρόμων Δήμου Πέλλας, πρ/σμού: 520.000,00 € Α.Μ 15/2018.
2)    Επικαιροποίηση της με αριθμ. 422/2015 απόφασης του Δ.Σ Πέλλας, που αφορά στην παράταση της δωρεάν μεταβίβασης, κατά πλήρη κυριότητα και νομή, στο ΤΑΧΔΙΚ, για την ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου στα Γιαννιτσά, δημοτικής έκτασης εμβαδού 3.599,46 τ.μ από το με αριθμ. ΒΚ 586 δημοτικό ακίνητο, συνολικής έκτασης 5.000 τ.μ.
3)    Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου στην επιτροπή εκκαθάρισης παλαιών αρχείων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του π.δ/τος 480/85.
4)    Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής εγγυημένης λειτουργίας προμήθειας.
5)    Παροχή εξουσιοδότησης σε δημοτικό ταμία, εισπρακτικά όργανα, υπευθύνων λογαριασμών και των αναπληρωτών τους για εισπράξεις, συναλλαγές με πιστωτικά ιδρύματα και πληρωμές μέσω λογαριασμών του τηρούνται στην Τράπεζα της Ελλάδος.
6)    Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2020 του Δήμου Πέλλας.
7)    Εκμίσθωση με δημοπρασία δημοτικών αγροτεμαχίων.
8)    Εκμίσθωση με δημοπρασία αστικού ακινήτου ( περίπτερο στην Κοινότητα Καρυώτισσας).
9)    Έγκριση εργασιών καθαρισμού μισθωμένου αγροτεμαχίου.
10)   Αίτημα μεταβίβασης άδειας επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών.

Εισηγητής του 1ου θέματος η Τ.Υ του Δήμου
Εισηγητής από το 2ο μέχρι και το 9ο θέμα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φωκάς Ιωάννης
Εισηγητής του 10ου θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Βουτσάς Χρήστος

Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί με χρήση του συστήματος Webex-Cisco που έθεσε στη διάθεση των δήμων η ΚΕΔΕ.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Κατάντια!!! Ένας τόσο μεγάλος και ιστορικός Δήμος να έχει 9 θέματα δημοτικού συμβουλίου άσχετα (να 'χαμε να λέγαμε) και 1 σοβαρό μεν αλλά προϊόν αργοπορίας και ασχετοσυνης από την διοίκηση που αφορά το δικαστικό μέγαρο. Κρίμα για το μέλλον του τόπου μας, αλλά αυτοί μας αξίζουν αφού τους επιλέξαμε. Ντροπή στον Στάμκο αλλα και μέγιστη ντροπη στις αντιπολιτεύσεις αν θα συμμετέχουν σε τέτοια ΔΣ παρωδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code