Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Αγάθη Μακρίδου μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας - Υπεύθυνη Τομέα Υγείας


Η Αγάθη Μακρίδου με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί την ένταξή της στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας ως υπεύθυνη του Τομέα Υγείας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Η πατρίδα μας εδώ κι ένα χρόνο διανύει μια πρωτοφανή και δύσκολη συγκυρία , η οποία απαιτεί ενότητα και σοβαρότητα.
Εδώ κι ένα χρόνο οι χειρισμοί της τωρινής Κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τόσο στα οικονομικά ζητήματα όσο και στα εθνικά έχουν προσδώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα στοιχεία αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Σε αντίθεση με τα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που χαρακτηρίζονταν από άκρατο λαϊκισμό και καιροσκοπισμό, συνεχή σκανδαλολογία και με αποκορύφωμα την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών που πλήγωσε όχι μόνο τους Μακεδόνες αλλά και όλους τους Έλληνες.
Έχοντας δώσει τα προηγούμενα χρόνια, έμπρακτα, αγώνες για το καλό του τόπου μου και της πατρίδας μου είτε μέσα από την συμμετοχή μου την περίοδο 2013-2017 στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Πέλλας είτε από το ύψιστο όργανο της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Παράταξης και με γνώμονα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ανοίξει τους πολιτικούς ορίζοντες σπάζοντας τα στενά κλισέ των κομματικών γραμμών,
αποδέχτηκα την πρόταση ένταξης μου στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας ως υπεύθυνη του Τομέα Υγείας.
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. κ. Λύσανδρο Αμιτζόγλου, καθώς και τον γραμματέα οργανωτικού της ΝΔ κ. Κονταδάκη Στέλιο για την τιμητική πρόταση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου να αναλάβω αυτήν την δύσκολη στιγμή εν μέσω πανδημίας τον ευαίσθητο τομέα της υγείας της ΔΗΜ.Τ.Ο.
Ευχαριστώ τον γενικό συντονιστή μητρώου στελεχών ΝΔ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Στάθη Φουντουκίδη, ο οποίος με προέτρεψε εξαρχής να ενταχθώ στο μητρώο στελεχών της ΝΔ, και την υπεύθυνη του μητρώου στελεχών κ. Πιτσίκα Ρεβέκκα για την ένταξη μου στο μητρώο μετά από τις προβλεπόμενες διαδικασίες. 

Μακρίδου Αγάθη
Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας/Υπεύθυνη Τομέα Υγείας
Μέλος Μητρώου Στελεχών ΝΔ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

24 comments:

  1. Ανατρίχιασα από την συγκλονιστική είδηση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ τζιτζιριασα. (έτσι λένε στο χωριό μου: τζιτζιριαζω = ανατριχιάζω)

      Διαγραφή
  2. Τόσο αριβιστρια η κ. Αγάθη. Μπράβο της, επόμενος σταθμός η Ελληνική Λύση. Καλή διαδρομή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ;;; ΑΙΝΤΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εις ανώτερα...
    Καλύτερη κι από την Θεοδώρα.
    Πήρε μεταγραφή προτού καν παίξει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΙΔΟΥ......ΞΕΧΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ.......ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΣΟΥ!!! ΕΤΣΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕΣ.....Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑ ΑΓΑΘΗ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ νέα Δημοκρατία ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.ψηλα το κεφάλι αγαθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και έχουν την απαίτηση στην Ν.Δ να συνεχίσουμε να στηρίζουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα τρίζουν τα κόκαλα των παππούδων της...Ντροπή σου να ξεπουλας πιστεύω..
    Να τη χαίρεσται εκει στη ΝΔ. Εμεις γλιτώσαμε εσεις πως θα ξεμπλέξεται. Επόμενη στάση Βελόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξεφτίλα!!! Και για την ίδια και για το κόμμα που τη δέχθηκε. Συγχαρητήρια στη ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχει ακόμα κορνίζες με φωτογραφίες της με την Φώφη? Χα χα χα είσαι απίστευτη απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αλλού ανήκει, ακόμα πιό βαθιά στα χρυσα αυγά, εκει θα διαπρέψει. Τοσο γλύψιμο, τοση γλώσσα λες και κερδισε υποψηφιότητα, αίντε και σε κατώτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περιμένουμε και την ίδια ‘’πατριωτική’’ συνέχεια στις κινήσεις σου όταν θα κυρωθούν οι συμφωνίες με τη γείτονα από το νέο σου κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ντροπή δεν είναι δική της αλλά αυτών που την διόρισαν. δλδ του προεδρου της Δημ.Το που είναι Θεοδωριδικο-Σταμκικο-Καστεριδικος και του αποτυχοντα πολιτευτή που θα είναι πάντα αποτυχων. Την άλλη φορά όλοι μαζι στον Συριζο-Κιναλ-Ελληνολυση παρά στο αποκομμμα που διορίζει τον κάθε πικραμένο πρωην υβριστη του. Κύριε Θεόδωρε να το χαίρεσαι τέτοιο αστέρι και μην αναρωτιέμαι γιατί πήρες μονοψήφιο στα Γιαννιτσά. ΧΑ..ΧΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 16% μεγάλε και οχι μονοψήφιο

      Διαγραφή
    2. Τεράστιο ποσοστό Λυσσανδρε. Την επόμενη θα πάρετε 17% και θα μπείτε στην β'κατανομη που ήταν το μόνιμο ονειρο του ΚΚΕ. Θα μας πεις όμως εσύ αν θα κατέβεις η όχι στις επόμενες και με ποιον συνδιασμό;

      Διαγραφή
  14. Βασίλης Τζιουβάρας4 Οκτωβρίου 2020 στις 6:23 μ.μ.

    Λύσανδρε πώς συμμετέχει η κυρία Μακρίδου στη ΔΗΜΤΟ;;;;
    Έγιναν εκλογές και ψηφίστηκε από τα μέλη του κόμματος ή κάνουμε ότι θέλουμε στην τοπική;;;
    Συνέλθετε γιατί δεν μας βλέπω καλά..!!!







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αρκεί να βολευτούμε! μπράβο στη Ν.Δημοκρατία! Καλή μεταγραφή κανατε! ΑΝΑΚΎΚΛΩΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτη η θυελα αντιδρασεων, των σχολιων και το ξεκατηνιασμα που πεφτει για το προσωπο της εν λογω κυριας πρεπει να προβληματισει τα στελεχη της ΝΔ, εαν εχουν τσιπα. Ειδαλως εχει θεση μετακλητου στην βουλη και η Ζαρουλια.
    Δηλαδη ειδαμε το ποσοστα του κομματος ψιλα και κανουμε οτι θελουμε. Ας σοβαρευτουμε λιγο, γιατι με τετοιες μ@λ@κιες ο κοσμος αηδιαζει και θα το δειξει στην καλπη.
    Και περιμενουμε μια απαντησηστο ερωτημα του κου Τζιοβαρα απο τον προεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Αγαθη τομεάρχη Υγείας και την Ζαρούλια τομεάρχη Δικαιοσύνης. Άριστες επιλογές από τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ και μένει ο Γόλης της Ελληνικης Λύσης για την θέση του τομεάρχη Παιδείας. Μπράβο στους φωστήρες και εμπνευστές αυτού του διορισμού. Στην επόμενη αλλαγή μην ξεχνάτε τον Τσοχατζόπουλο. Απορώ πως η ΝΔ παρουσιάζει τόσο υψηλά ποσοστά με τέτοια στελέχη διάνοιες. Το χαρτάκι ρε Λυσσανδρε ποιος σου το έδωσε; Μήπως είναι σαν αυτό του Φερέιρα στον Κρέσπο; Είναι οντως η μεταγραφη του αιωνα. Ίσως ακριβότερη και καλύτερη από αυτήν του Κριστιάνο στην Γιουβέντους...

      Διαγραφή
  17. ΧΑΧΑΧΑ, ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ, ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.