Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι πωλητές της λαϊκής αγοράς ΣκύδραςΑγαπητοί πωλητές, ως  αρμόδιος Αντιδήμαρχος ΣΚΥΔΡΑΣ, και έχοντας υπόψη: α) Τα κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του, β) Την ανάγκη διαχείρισης και λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς της 3ης Οκτωβρίου 2020 και αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID- 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του στο Δήμο Σκύδρας, αποφασίσαμε τα εξής:
 1. Η Λαϊκή Αγορά της Σκύδρας θα γίνει το Σάββατο 03-10-2020 με την συμμετοχή  πωλητών (παραγωγών και επαγγελματιών) με ΟΛΑ τα πωλούμενα είδη: οπωρολαχανικά, φρούτα, τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής, καθαριότητας και οικιακής φροντίδας, ρούχα, εσώρουχα, τσάντες, παιχνίδια, εργαλεία κλπ.
2. Προκειμένου να υπάρχει η απαιτούμενη απόσταση των πάγκων μεταξύ τους, θα διατεθούν όλοι οι γνωστοί οδοί όπου αναπτυσσόταν οι πάγκοι των πωλητών και από τις δύο πλευρές:
(Α) ΟΔΟΣ ΠΕΤΡΟΥ ΣΑΧΙΝΗ (πρώην ΙΚΑ)
(Β) ΟΔΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ (πίσω από Δημαρχείο)
(Γ) ΟΔΟΣ Π. ΜΕΛΑ (από Ο.Σ.Ε. ως Π. Σαχίνη)
(Δ) ΟΔΟΣ Π. ΜΕΛΑ (από Π. Σαχίνη ως Εκκλησία)
(Ε) ΟΔΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ

3. Οι πάγκοι παραγωγών, και κατόχων εμπορικών και επαγγελματικών αδειών θα τοποθετηθούν στις προηγούμενες θέσεις τους (πριν τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας), με τήρηση της απαιτούμενης απόστασης.
4. Ορίζονται σε σχέση με το μήκος των πάγκων τα εξής: α) Οι κάτοχοι εμπορικών αδειών (ρούχα, είδη ατομικής υγιεινής κλπ) θα εκθέσουν τα προϊόντα τους σε πάγκους πέντε (5) μέτρων, β) Οι κάτοχοι επαγγελματικών αδειών (με τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά) θα εκθέσουν τα προϊόντα τους σε πάγκους τεσσάρων (4) μέτρων, γ) Οι κάτοχοι παραγωγικών αδειών θα εκθέσουν τα προϊόντα τους σε πάγκους τριών (3) μέτρων.
5. Για την τήρηση αποστάσεων προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού  COVID 19 προβλέπεται  απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών  με τον ενδιάμεσο χώρο κενό, ελεύθερο από αντικείμενα.
7. Οι πωλητές θα φέρουν μάσκες και γάντια. Οι πελάτες που επιθυμούν να διαλέξουν μόνοι τους θα πρέπει να φέρουν επίσης γάντια και μάσκα. Να εξυπηρετούν άμεσα το καταναλωτικό κοινό – ένα άτομο κάθε φορά. Να τοποθετήσουν στους πάγκους αντισηπτικά υγρά για χρήση των καταναλωτών. Οφείλουν να τηρούν αυστηρά τους όρους υγιεινής και καθαριότητας (συγκέντρωση απορριμμάτων σε σακούλες ή σε κλειστές κούτες. 
8. Ακολουθεί ο ενιαίος κατάλογος των πωλητών κατόχων παραγωγικών, εμπορικών και επαγγελματικών αδειών (Τροφίμων και χαρτικών, Ρούχων και λιανικό εμπόριο), που θα συμμετέχουν στη Λαϊκή Αγορά Σκύδρας για το Σάββατο 03-10-2020.
Ενιαίος κατάλογος των πωλητών κατόχων παραγωγικών, εμπορικών και επαγγελματικών αδειών (Τροφίμων και χαρτικών, Ρούχων και λιανικό εμπόριο), που θα συμμετέχουν στη Λαϊκή Αγορά Σκύδρας για το Σάββατο 03-10-2020, με αλφαβητική σειρά έχει ως εξής:

Mε Εντολή Δημάρχου 
 Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος 
Γιώργος Σταματέλλος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.