Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η εκδήλωση για την ημέρα μνήμης του Μακεδονικού αγώνα στην Καρυδιά Έδεσσας (φωτο)



Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020, ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα,  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων Εδέσσης Αλμωπίας, τέλεσαν τρισάγιο στον χώρο θυσίας των ηρώων Μακεδονομάχων Καπετάν Άγρα και Αντώνη Μίγκα, λίγο πριν το χωριό Καρυδιά Έδεσσας και στεφάνωσαν τις προτομές τους, για να τιμήσουν, συμβολικά, το σύνολο των γνωστών αλλά και των αφανών  Μακεδονομάχων.   
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και κατέθεσε στεφάνι ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτριος Γιάννου.
Ο  Σύλλογος  Απογόνων  Μακεδονομάχων  Εδέσσης – Αλμωπίας, δεν θα παραστεί στην κατάθεση στεφάνων, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, στο Ηρώον της πόλης της Έδεσσας,  σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποκριτική παρουσία των πρώην και νυν βουλευτών που ψήφισαν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και των νυν  βουλευτών που  αποδέχονται την πιστή εφαρμογή της.        
Επίσης ο Σύλλογος, για να τιμήσει την  Ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα και την επέτειο  Απελευθέρωση της Έδεσσας, διοργανώνει ξεναγήσεις στο χώρο θυσίας του Καπετάν Άγρα και Αντώνη Μίγκα και στο «Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα και γηγενών Μακεδονομάχων» του χωριού Καρυδιά Έδεσσας. Οι ξεναγήσεις θα γίνουν τα Σάββατα 17  και 24 Οκτωβρίου και ώρα 12 ακριβώς με εκκίνηση από το Μνημείο Άγρα - Μίγκα, λίγο πριν το χωριό Καρυδιά. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6977254045. 
Θα τηρηθούν όλες οι προφυλάξεις λόγω της πανδημίας.



Το Διοικητικό  Συμβούλιο
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΓΩΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΕΔΕΣΣΗΣΗΣ - ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Ευτυχώς κάποιοι βγήκαν να τα πουν για τη Μακεδονία, την ώρα που η περισσότεροι το ξεχάσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα πουν ποιοι για τη Μακεδονία; Εκείνοπι που τρέχαν στα συλλαλητηρια, στην Πρέσπα, ενώ τώρα τα καταπίνουν αμάσητα με τον Κούλη; Τα αύνορα χωρισαν και οριστηκαν πριν 107 χρόνια ! Ο κινδυνος ήταν και θα ειναι εξ Ανατολών! Σε λιγο το OrucReis θα σταματήσει για καφέ στον Πλαταμώνα!

      Διαγραφή
    2. 2.43 θαυμάζω την οξυνοια σου. Μυαλό ξυράφι!

      Διαγραφή
  2. Εντάξει ο Κούλης έκανε Κολούμπια.αλλα υπάρχει κόσμος που δεν ξεχνα και είναι η πλειοψηφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε ένα συλλαλητήριο κατά της Τουρκίας, ούτε ένα δάκρυ εθνάρχη για το Αιγαίο, ούτε ένας ιεράρχης για την Αμμόχωστο ? Πού είσαι Ανδρέα, για να δεις τα παιδιά της Αλλαγής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5.05 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΥ ΜΕ ΘΑΥΜΆΖΕΙς! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥς ΌΨΙΜΟΥς ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΆΧΟΥς ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ, ΜΕ ΛΑΒΑΡΑ, ΣΗΜΑΙΕς, ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΤΖΑΜΙ, ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΛΤΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συλλαλητήριο για τη Μόρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.