Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκκληση του Διευθυντή Αστυνομίας Πέλλας Π. Περδικάτση για πιστή εφαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού



Δυστυχώς η μετάδοση του κορωνοϊού, όπως είναι γνωστό, παρουσίασε στην Π.Ε. Πέλλας επικίνδυνα αυξητικές τάσεις, με πάρα πολλά κρούσματα που προήλθαν κυρίως από κονσερβοποιεία των Γιαννιτσών (πριν από ένα μήνα) και της Σκύδρας (πριν από λίγες ημέρες).
Για αυτό το λόγο λήφθησαν και παρατάθηκαν τα μέχρι 12 Οκτωβρίου τα περιοριστικά μέτρα. 

Ο Διευθυντής Αστυνομίας Πέλλας, Πέτρος Περδικάτσης, μέσα από την εφημερίδα μας, απευθύνει έκκληση στη νεολαία και γενικά σε όλους του πολίτες του νομού μας να τηρούν με ευλάβεια τα βασικά μέτρα ατομικής προστασίας για την προφύλαξη και τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού: Να φορούν μάσκες, να τηρούν κανόνες υγιεινής, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στις ευπαθείς ομάδες, αλλά και στους υπόλοιπους συμπολίτες μας.
"Θέλω να μεταφέρω στους συμπολίτες μου ότι πρέπει να τηρούν τα μέτρα ενσυνείδητα και όχι υπό το φόβο της απειλής του προστίμου", επισημαίνει ο κ. Περδικάτσης, προσθέτοντας: "Πρέπει να αποφεύγονται οι συνωστισμοί από όλους και σε όλες τις εκδηλώσεις και συναθροίσεις, όπου επιτρέπονται μέχρι εννέα άτομα. Ιδιαίτερα οι μαθητές, όταν σχολάνε από τα μαθήματά τους να κρατούν τις  απαραίτητες αποστάσεις και τα βράδια οι νέοι μας να μην συγκεντρώνονται μαζικά σε πάρκα και πλατείες".
"Δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού, καθώς τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είδαμε ότι αυξήθηκαν στο νομό μας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυθούμε. Πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί και να τηρούμε τα βασικά σημεία πρόληψης: την εφαρμογή των κανόνων υγιεινής, τη χρήση της μάσκας, την αποφυγή συνωστισμού και την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας» τόνισε ο κ. Περδικάτσης.
Κάλεσε ειδικά τη νέα γενιά, η οποία πολλές φορές δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που εγκυμονεί για την ίδια αλλά και για τους ηλικιωμένους συγγενείς η εξάπλωση του Covid - 19, να αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης.
Επίσης, κάλεσε τους γονείς ανηλίκων να συμβουλεύουν τα παιδιά τους για την τήρηση των μέτρων από την πλευρά τους, ώστε να μην αντιμετωπίσουν το νόμο "περί παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου".
Παράλληλα, απευθυνόμενος προς τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τόνισε με έμφαση την ανάγκη αυστηρής τήρησης των μέτρων, ώστε να μην καταγράφονται και στην περιοχή μας ανεύθυνες συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Eίσαι Αστυνομικός Διευθυντής.Ζεις μεγαλεία.Του χρόνου σε βγάζουν σύνταξη.Γίνεσαι συνταξιούχος ασήμαντος.Τραγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε τις συμβουλές κ. Διευθυντή και τα ωραία λόγια και κάντε κανένα έλεγχο... Αν θέλαμε συμβουλές δεν θα σας πληρώναμε για Διευθυντή, αλλά για ιεροκηρυκα... Ο έλεγχος είναι το έργο σας και όχι η συμβουκευτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος σου το είπε εσένα ότι δεν κάνουν ελεγχους? Κάνουν ότι μπορούν κι αυτοί, έχουν κ άλλες δουλειές σαν αστυνομία που πρέπει να κανουν,ο σκοπός είναι να μας κόβει και να προσέχουμε και όχι να θέλουμε όλοι κι από έναν χώροφύλακα από πάνω μας για να κάνουμε το αυτονόητο.. Μια έκκληση έκανε ο ανθρωπος κ μπράβο του

      Διαγραφή
  3. Γιατί το λες αυτό αγαπημένε μου συμπολίτη; οι έλεγχοι είναι εντατικοί και πραγματοποιούνται από το σύνολο των υπηρεσιών της Αστυνομίας. Σε παρακαλώ να είσαι πιο προσεκτικός στις διατυπώσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πολλα λογια ειναι φτωχια.....αν κανανε ελεγχους θα βεβαιωναν παραβασεις. Ποσα προστιμα πεσαν στο Νομο το Σεπτεμβριο να ρωτησουν οι δημοσιογραφοι

      Διαγραφή
    2. Να ζητάς όμως να εντατικοποιηθούν και οι έλεγχοι και για άλλα πράγματα όχι μόνο για τις μασκες εκεί θα σε παραδεχτώ.

      Διαγραφή
    3. @9:00 ΠΜ ΝΑΙ ζητάω ελέγχους σε ΟΛΑ, μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να γίνουμε σοβαρή κοινωνία

      Διαγραφή
    4. Τότε ναι μαζί σου,συμφωνώ απόλυτα.

      Διαγραφή
  4. Αν θέλετε σε 1 ώρα μέσα οι πάντες θα φοράν όχι μια αλλά 2 μάσκες ο καθένας!!! ...τώρα με 2-3 γραψίματα την ημέρα στο νομό είναι να γελάνε και οι ρέγκες, άρα εσείς φταίτε για το χάλι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι έλεγχοι είναι ασήμαντοι πρέπει να εντατικοποιηθουν. Εσείς αστυνομικοί είστε που τρέξατε να τον δικαιολογησετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή σε 130000 πληθυσμό του νομού Πέλλας θέλετε και από έναν αστυνομικό έτσι;Ατομική ευθύνη σας λέει κάτι;

      Διαγραφή
    2. θελουμε οι Αστυνομικοι οταν βλεπουν παραβασεις να μην κλεινουν τα ματια

      Διαγραφή
    3. Αυτό να υποθέσω ισχύει για ΟΛΕΣ τις παραβάσεις,όχι μόνο όσον αφορά τον covid-19.Ελπιζω να γίνει αυτό που ζητάς και να μας ταράξουν στη νομιμότητα,να δούμε πόσοι από εσάς που ζητάτε αυστηρούς ελέγχους δεν θα αρχίσετε τα παρακάλια.

      Διαγραφή
  6. Αν δεν πεσει κοπανημα στα καφε της Εδεσσας τουλαχιστον που ζουμε δεν γινεται απολυτως τιποτα. Κοπανημα και για χρηση μασκας. Δεν φταιμε σε τιποτα απο ανευθυνους να μπλεξουμε.
    Αν δεν το κανεις αυτο ως Διευθυντης...αλλα λογια να αγαπιομαστε εισαι και εσυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί να *πέσει γράψιμο*, συγνώμη κιόλας για τα λίγα κρουσματα που έχουμε; ή για την μεγάλη μεταδοτικοτητα; αν ήταν έτσι το νοσοκομείο θα ήταν γεμάτο και ο νομός όλος άρρωστος. Ο Κρόνος όλο το καλοκαίρι είχε κρούσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριε διοικητά μόνο από τον Κρόνο είναι τα κρουσματα; αν πατε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσα θα δείτε από εξω ταμπέλα που λέει ότι η μάσκα είναι προαιρετικη. Το ίδιο ισχυει για όλους τους ναους της πελλας. Κανεις δεν ελέγχει τι γίνεται στις εκκλησίες του νομου. 200 άτομα ο ένας δίπλα στον άλλον χωρίς μάσκα και αυτους που φορανε μάσκα τους κάνουν και παρατηρησεις. Γίνονται γάμοι με200 άτομα χωρίς μάσκες. Αυτά τα γνωρίζεται κυριε διοικητά; ποιος είναι υπευθυνος για την τήρηση των μέτρων στις εκκλησίες; περιμενω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι έγινε ότι έχει να κάνει με τις εκκλησίες τις μάσκες που δεν φοράνε δεν το δημοσιευετε; γιατί στις εκκλησίες δεν μεταδίδεται ο ιός; ποιος ελέγχει τις εκκλησίες ξαναρωταω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι να κάνει ο άνθρωπος από τα Γιαννιτσά είναι δεν θέλει να πάει σε καμιά Κοζάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας αρχίσουν από τις δημόσιες υπηρεσίες όπου η μάσκα από υποχρεωτική έγινε "ε, δε βαριέσαι, όλοι φίλοι είμαστε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.