Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέος κύκλος διαδικτυακών μαθημάτων Αυτογνωσίας



Ο Γεωφιλοσοφικός Σύλλογος Ανθρωπολογικών και Επιστημονικών Μελετών AGEAC σας προσκαλεί σε ένα κύκλο διαδικτυακών διαλέξεων με θέμα την «Αφύπνιση της Συνείδησης».
Γνώθι σ’ αυτόν, γράφτηκε στην προμετωπίδα του Ναού των Δελφών, ως τελικό στόχο της αληθινής φιλοσοφίας. Και αυτή είναι η αναζήτηση των μελετών μας και για αυτό βασιζόμαστε στην Ανθρωπολογία και την παγκόσμια Φιλοσοφία.
Μέσα από τις διαλέξεις μας θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την καθημερινότητα με μια ιδιαίτερη μέθοδο, η οποία δεν μένει στη διανόηση αλλά βασίζεται στην πρακτική εφαρμογή. Στην ανακάλυψη του εαυτού και παράλληλα στην κατανόηση των εξωτερικών ερεθισμάτων που διαμορφώνουν το εσωτερικό μας. Ταυτόχρονα με τις διαλέξεις θα διδάσκονται πρακτικές αυτοπαρατήρησης και διαλογισμού, ως τα «κλειδιά» μιας πλήρους αυτοεξερεύνησης. 
Αυτή η πληρότητα επιτρέπει στον άνθρωπο να εκτιμήσει τον εαυτό του από μια υψηλότερη οπτική γωνία και κατά συνέπεια, να εκτιμήσει επίσης το περιβάλλον του, τους συνανθρώπους του και την ίδια τη ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της.
Τα μαθήματα ξεκινούν την Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου στις 19.30 και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, την ίδια ώρα. Η παρακολούθηση όλων των διαλέξεων είναι δωρεάν. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να εγγραφείτε μέσω της ιστοσελίδας ageac.org/el
Ο Γεωφιλοσοφικός Σύλλογος Ανθρωπολογικών και Πολιτιστικών Μελετών είναι ένας διεθνής σύλλογος με παρουσία σε περισσότερες από 45 χώρες, αποτελούμενος από ανθρώπους ενός μεγάλου εύρους επαγγελμάτων, που όλοι τους ενδιαφέρονται στην έρευνα και την μεταφορά στο σήμερα, των μεγάλων παγκόσμιων διδασκαλιών του παρελθόντος. Σκοπός του είναι να ερευνά τις πολιτιστικές αξίες που βρίσκονται στο βάθος της παράδοσης, της λαογραφίας, της μυθολογίας, της φιλοσοφίας, της τέχνης, τις συνήθειες και τα πιστεύω όλων των λαών της αρχαιότητας με στόχο την ανακάλυψη αυτών των αρχών και αξιών που θα επιτρέψουν στον σύγχρονο άνθρωπο να ζήσει πιο συνειδητά και πιο έξυπνα. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment