Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χαρδαλιάς για την Πέλλα - «Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση»



Έκκληση στους κατοίκους της Πέλλας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων, ειδικά τις επόμενες ημέρες και να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών, απηύθυνε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη ενημέρωση.
Κατέστησε μάλιστα σαφές ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Και ποιος ευθύνεται για αυτό ? Γιατί το εργοστάσιο συνέχιζε να λειτουργεί ενώ όλοι γνώριζαν από τον Αύγουστο ότι υπήρχαν κρούσματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό αυτό που λες αλλά τα θέλει και ο ποπος μας. Τώρα στην Κρ.Βρυση ώρα 12 νηχτερινή σε γνωστή ταβέρνα της πόλης γίνεται γάμος με διακόσια άτομα ο ένας πάνω στον άλλο και ο χορός σύννεφο. Στο γλέντι και αιρετοί της αυτοδιοίκησης. Μπορεί ο Χαρδαλιάς να είναι αντιπαθής αλλά έχει και τα δίκαια του.

      Διαγραφή
  2. Να τελειώσουν την δουλειά τους και μετά,εσένα.και μένα θα σκεφτούν; Όλα για το χρημαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί υπήρχαν και τα αχλαδια μετα τα ροδακινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο στην τύχη αφήσατε την κατάσταση. Τόσο καιρό βοά ο κόσμος για κρούσματα που υπάρχουν στα συγκεκριμένα εργοστάσια και εσείς τον χαβά σας. Στις εκκλησίες που ξέρετε ότι και εκεί γίνεται χαμός, ακόμη και με θάνατο ιερέα, γιατί δεν παίρνετε μέτρα πριν είναι αργά? Πότε θα σοβαρευτείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε κύριε/κυρία για μας τους πιστούς ο Ιερός Ναός είναι ο Οίκος του Κυρίου μας και εκεί μέσα είναι η ΖΩΗ και δεν μπορεί να υπάρξει μόλυνση ή οτιδήποτε σχετικό εκτός αν κάποιος ανεύθυνος έλθει στον Ιερό Ναό όντας ασθενής. Επίσης ΚΑΝΕΙΣ δεν επιβάλλει στους ανθρώπους να έρχονται στο Ναό εάν φοβούνται για την υγεία του. Σας παρακαλώ λοιπόν και εσάς και όλους όσοι σκέπτονται ανάλογα ( και σίγουρα είστε πολλοί) να μη εμποδίζετε εμάς τους γραφικούς ή και σκοταδιστές κατά τη γνώμη σας ,να ασκούμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα. Εύχομαι σε εσάς και την οικογένεια σας ΥΓΕΊΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ. Κυριάκος Κωφιδης Έδεσσα 3/10.

      Διαγραφή
  5. Τι κάνει ο καθένας από εμάς για να προφυλάξει τον εαυτό του και τους γύρω του τίποτα ύστερα μας φταίνε όλοι οι αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φτάνει τα παιχνίδια αυτής της κυβέρνησης και των δημάρχων της και των βουλευτών της μας γύρισαν πάρα πολλά χρόνια πίσω όπου οι κυβερνητικές αρχές σε κάθε βαθμίδα έπαιζαν τον ρόλο του " κράτος νυχτοφυλακα" να κουνάνε συνεχώς το δάχτυλο στους πολίτες και οι ίδιοι ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα συμφωνίες μόνο με τις ομάδες συμφερόντων . ΝΤΡΟΠΗ σε λίγο θα γυρίσουμε και στην εποχή του διαφωτισμού. ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαρδαλια και υπολοιποι μην μας περνατε για χαζους περιμενατε να τελειωσει η παραγωγη στον κρονο και να ανακοινωσεται τα κρουσματα.ολοι ξεραμε.κλεισαμε λεει το εργοστασιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είστε απίστευτοι. Αντε να χάνονται εκατομμύρια συνηθισμένο με ΝΔ αλλά να παίζεται με τη ζωή μας για την εξουσία;; Από τον Ιούλιο ήξεραν για τα κρούσματα στα εργοστάσια. Πέντε σήμερα 10 αύριο μια χαρά. Κυνηγάτε την εστίαση μόνο και τον κόσμο στο δρόμο. Χωρίς τσίπα μιλάτε κιόλας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.