Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημέρωση-απάντηση του ΓΝ Πέλλας σε ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας


 

Η Διοίκηση του ΓΝ Πέλλας απαντά στο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας για την άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου Έδεσσας:

Η επαρκής στελέχωση της υγειονομικής μονάδας Έδεσσας αποτελεί πρώτιστη μέριμνα της Διοίκησης. Οι ενέργειές της σε συνεργασία με την Διοίκηση της 3ης Υ.Πε. και το Υπουργείο Υγείας, προσβλέπουν στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών, λόγω της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό της Νοσοκομειακής Μονάδας Έδεσσας, η Παθολογική Κλινική έχει πέντε (5) οργανικές θέσεις, από αυτές οι δύο (2) είναι καλυμμένες με δύο ιατρούς Διευθυντές και οι τρεις (3) οργανικές είναι κενές. Επιπλέον, υπηρετούν δύο (2) επικουρικοί ιατροί και ένας (1) με μετακίνηση από το Κ.Υ. Αριδαίας. Πρόσφατα μετακινήθηκε από το ΤΕΠ στην Παθολογική ένας (1) ιατρός Διευθυντής Παθολογίας.

Οι προκηρύξεις για την Παθολογία, έως τώρα, έχουν αποβεί άγονες και αναμένεται η έγκριση προκήρυξης μιας (1) θέσης Επιμελητή Β΄ Παθολογίας.

Επιπλέον, λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως κλινική ύποπτων περιστατικών για Covid-19, ειδικός χώρος διαλογής περιστατικών, ακτινολογικό τμήμα για τα ύποπτα περιστατικά και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τη διενέργεια των τεστ με τη συμμετοχή σχεδόν όλου του ιατρικού προσωπικού και τη συνδρομή ιατρών των όμορων Κ.Υ.

Το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα έχει έξι (6) οργανικές θέσεις και από αυτές η μία (1) είναι καλυμμένη με μία ιατρό Επιμελήτρια Α΄ Ακτινολογίας (που από σήμερα κατέλαβε την κενή θέση Διευθυντή) και οι πέντε (5) οργανικές είναι κενές. Οι δύο Επιμελητές Β΄ που υπηρετούσαν παραιτήθηκαν στις 19-05-2020 και 24-06-2020 για να αναλάβουν υπηρεσία στα Κ.Υ. Κατερίνης και Μουδανιών, αντίστοιχα. Επίσης, υπηρετεί και μία Επικουρική ιατρός, Επιμελήτρια Β΄. Από 01-10-2020 μετακινήθηκε από το «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης ένας Διευθυντής Ακτινολογίας για διάστημα τριών μηνών.

Παράλληλα:

α) Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του Συμβουλίου Προσλήψεων-Κρίσεων, για την πλήρωση μόνιμης θέσης Διευθυντή με ανοιχτή προκήρυξη και διορίστηκε η Επιμελήτρια Α’ που ήδη υπηρετούσε στο Νοσοκομείο.

β) Έχει αναρτηθεί η προκήρυξη για:   
Από τη Διοίκηση του Γ.Ν. Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.