Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Facebook διέγραψε ανάρτηση του Τραμπ για την Covid-19, θεωρώντας την «παραπληροφόρηση»



Το Facebook διέγραψε σήμερα μια ανάρτηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην οποία ισχυριζόταν λανθασμένα ότι η Covid-19 είναι λιγότερο θανατηφόρα από την εποχική γρίπη. Ένας εκπρόσωπος της πλατφόρμας, ο Άντι Στόουν, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία κατέβασε την ανάρτηση επειδή παραβιάζει τους κανόνες της σε ό,τι αφορά την παραπληροφόρηση για την Covid-19. 
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος ανέβασε το ίδιο μήνυμα και στο Twitter, το οποίο προς το παρόν δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για το θέμα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μια ακόμα "υπέροχη" κίνηση σεβασμού στην ελευθερία και τη δημοκρατία. Εάν τολμήσεις να ξεστομίσεις μια διαφορετική άποψη για τον Ιό βασισμένη στη λογική και την προσωπική εμπειρία , δεν πα νασαι και ο πρόεδρος της ισχυρότερης χώρας του κόσμου απλώς θα φιμωθεις... Γνωρίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μου αντιπαθεί βαθύτατα τον πρόεδρο Τραμπ και επιθυμεί να τον δει ηττημένο και ταπεινωμένο , ωστόσο για μας τους λίγους που αντιστεκόμαστε στην υστερία των φανατικών και προτάσσουμε τη λογική και τη σύνεση , ο πρόεδρος είναι η τελευταία σημαντική φωνή αντίστασης στη λαίλαπα του φιμωτρου. Μετά την πιθανότατη ήττα του στις εκλογές , πολύ φοβάμαι ότι ο κόσμος θα μπει σε μια περίοδο ατέλειωτης και αδιεξοδης παράνοιας. Εμείς οι λίγοι που μας αποκαλούν υποτιμητικά covidiots του ευχόμαστε περαστικά και καλό αγώνα έστω και με ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.