Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πωλείται τροχόσπιτο HOBBY (φωτο)



ΠΩΛΕΙΤΑΙ τροχόσπιτο HOBBY prestige 560UL. Τιμή 9.900 (συζητήσιμη). Πληροφορίες στο τηλ. 6980324999- Γιαννιτσά.
Περιγραφή
ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ: 2 ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΕ  ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΣΗΚΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: ΚΟΥΖΙΝΑ υγραερίου 3 εστιών, Φούρνος μικροκυμάτων, ΨΥΓΕΙΟ: ρεύματος-υγραερίου-12V, Truma Θέρμανση με ανεμιστήρα κυκλοφορίας αέρα σε όλους τους χώρους του τροχόσπιτου, WC: με αποσπώμενη από έξω χημική τουαλέτα, μπόϊλερ για ζεστό νερό  για κάθε χρήση ( φωτεινή ένδειξη στάθμης νερού), δεξαμενή νερού. Ανοιγόμενα όλα τα παράθυρα σε βαθμίδες ανάκλισης με κουνουπιέρες και συσκοτήσεις. Δύο ηλιοροφές μια μεγάλη και μια πιο μικρή (με ανακλίσεις και ολικό άνοιγμα) -επίσης με κουνουπιέρες και συσκοτήσεις, μεγάλη ντουλάπα συρώμενη με διπλή πόρτα που απομονώνει το χώρα των δυο κρεβατιών, κρυφός φωτισμός, Σποτάκια, Φωτιστικά, προεγκατάσταση για τοποθέτηση κεραίας απλής η δορυφορικής, ενσωματωμένη σκάλα στο πίσω μέρος του τροχόσπιτου για εύκολη πρόσβαση στην οροφή. 
ΣΚΗΝΗ: Βαρέως τύπου Γερμανικής κατασκευής και προέλευσης ανοιγόμενη από όλες τις πλευρές με κουρτίνες, με  τρεις πόρτες (κέντρο-αριστερά και δεξιά) με κουνουπιέρες- ποδιά τροχόσπιτου ΣΚΕΛΕΤΟΣ: με 5 σειρές κάθετα σίδερα και με οριζόντια για καλύτερο κράτημα και αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Επίσης είναι διαθέσιμες και δυο φιάλες υγραερίου στην μπαγκαζιέρα, διπλό σκαλοπάτι  Ίνοξ με αντιολισθητικές επιφάνειες και άλλα έξτρα.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.