Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΚΥΑ: 1.500 € πρόστιμο στους Ιερείς αν δεχθούν πιστούς στις Λειτουργίες


Εκδόθηκε η ΚΥΑ που προβλέπει αναλυτικά όλα τα νέα μέτρα, του δεύτερου lockdown.

Όπως αναμενόταν αναφέρει ότι οι Ιεροί Ναοί θα είναι κλειστοί για τους πιστούς σε ολόκληρη την επικράτεια και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος ούτε καν για “ατομική προσευχή” όπως είχε επικρατήσει κατά τις πρώτες μέρες της πρώτης καραντίνας.

Μάλιστα το διοικητικό πρόστιμο που προβλέπεται για τους προϊσταμένους των Ναών, αν παραβούν την παραπάνω διάταξη είναι 1.500 ευρώ.

Η μόνη περίπτωση που επιτρέπεται η είσοδος στους Ναούς, πλην των Ιερέων και των ιεροψαλτών είναι σε αυτές των κηδειών, όπου μπορούν να παραστούν μέχρι εννιά (9) άτομα, συγγενείς και φίλοι του θανόντος.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Να το δούμε να εφαρμόζεται και όχι γαργάρες. Αυτοί τον χαβά τους που σε λίγο θα δούν το παγκάρι και στον ....γκιώνη τους ο Χαρδαλιάς. Τότε φίλοι μου να δούμε πρόστιμα και όχι λόγια. Εμείς ήδη πληρώνουμε τα πρόστιμα ανυπακοής. Αυτοί που μας λένε για ανυπακοή πότε θα πληρώσουν? Για να δούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους!! Και ο αγιος φοβερα θελει!! Ας ησυχασουμε και απο αυτους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Άγιος; χάχα χάχα χάχα χάχα χάχα βραδιάτικα

      Διαγραφή
  3. Το τέμενος στην Αθήνα θα δουλεύει; Άντε να σας δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΌ ΤΕΜΕΝΟΣ ΒΡΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΟΣΧΑΡΙ; ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ 1500 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΛΗΣΣΙΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ; ΣΤΗΝ ΚΩΝ\ΠΟΛΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ , ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΖΑΜΙ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ,ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ;

      Διαγραφή
  4. Άργησε πολύ αυτό το μέτρο... όλες οι θρησκείες φρένο ... όλες τα ίδια λένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν πηγαινετε στο super marker μαζι με τα παιδια σας επειβη ειναι η μονη εξοδος που σας εμεινε δεν πειραζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστεύεις; Απόδειξη..κι αν ζούσαμε στο Μεσαίωνα, όσο περισσότερα πρόστιμα πλήρωνες τόσο πιο κοντά στον παράδεισο θα ήσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το να είσαι ακραίος χουντικός και να στηρίζεις την κυβέρνηση καλά είναι να είσαι για τον εαυτό σου εμείς θέλουμε τη θρεισκεια μας θέλουμε ελευθεριά οχι θυμηθήκατε την επταετία στο πρόσωπο των κυβερνώντων ,ας τολμηση να κάνει περικοπές από τους δημοσίους υπαλλήλους για την καραντίνα να μη πληρωνωντε τη θα κανουν ας μας πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις φαει κολλημα με τους δημοσιους υπαλληλους!! αν κοψουν τα μισθα (που τα πρωτα που εκοψαν στην κριση αυτα ηταν) δε θα παρουν και φορους και δε θα υπαρχει ρευστο στην αγορα!! θα πεθανουμε χαμογελαστοι ολοι απο κορονοιο αφου δεν θετε απαγορευση που λεει και ο γαθηγητης ο μπαμπινιωτης

      Διαγραφή
  9. 10:30 αναρχοάπτυτο κουμούνι γιατι δεν έλεγες τα ίδια και για τα κοπρόσκυλοτεμπέληδες που μαζεύτηκαν έξω απο το εφετείο .α συγνώμη εκεί κινδύνευε η δημοκρατία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 20.000 κόσμος έξω στο εφετείο πήγαν για να προστατεύουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , να φωνάξουν δυνατά στα ΣΙΔΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ νταήδες κοπρε, που έβαλαν Ελληνες ανεγκέφαλοι μέσα στο κοινοβούλιο , αλλά που να καταλάβεις τι σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ φιλογερμανε εσύ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.