Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Έκτακτη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου για τον κορωνοϊό ζητούν οι 4 παρατάξεις της αντιπολίτευσης



Την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας με αποκλειστικό θέμα "COVID- 19 και Δήμος Πέλλας: Απολογισμός δράσεων, ενημέρωση υφιστάμενης κατάστασης και προγραμματισμός νέων δράσεων", ζητούν με αίτηση που κατέθεσαν σήμερα Πέμπτη, στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχαρία Σπαθόπουλο, οι δημοτικοί σύμβουλοι και των τεσσάρων παρατάξεων της αντιπολίτευσης (Πέλλα- Δήμος Για Όλους, Πέλλα Μπροστά, Δημοτική Επανίδρυση Πέλλας και Λαϊκή Συσπείρωση). Την αίτηση εκ μέρους όλων των συναδέλφων της στην αντιπολίτευση κατέθεσε η Δημοτική Σύμβουλος Αναστασία Δαρδανελιώτη.
"Θεωρούμε σκόπιμο και αναγκαίο να συμμετάσχουν στην εν λόγω συνεδρίαση, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, εκπρόσωπος του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών, εκπρόσωπος του Κέντρου Υγείας Κρύας Βρύσης, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Πέλλας και εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας", τονίζουν στην αίτησή τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.