Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο εκπαιδευτικός Γεώργιος Γρηγοριάδης δίνει τον δικό του "αγώνα" με τον κορωνοϊό: "Να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για πόλεμο"!



Ο εκπαιδευτικός, τοπικός σύμβουλος Γιαννιτσών και παραγωγός video (τις εκπληκτικές του δουλειές με συναδέλφους του και μαθητές του έχουμε παρουσιάσει πολλές φορές στην εφημερίδα μας), Γεώργιος Γρηγοριάδης, δίνει την δική του "μάχη" με τον κορωνοϊό.
Ο κ. Γρηγοριάδης, όπως επισημαίνει ο ίδιος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, "συμπλήρωσε 15 μέρες μάχης με τον κορωνοϊό" στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών" και δηλώνει: "Να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για πόλεμο”! 

Η ανάρτησή του έχει ως εξής:
“Σήμερα συμπλήρωσα 15 μέρες μάχη με τον κορωνοϊό… 
Τις τελευταίες έξι από αυτές τις μέρες, τις πέρασα πολύ δύσκολα μέσα στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών με πνευμονία. Είμαι σε πολύ αδύναμη και ευάλωτη κατάσταση. 
Το μόνο καλό στην υπόθεση είναι ότι γύρισα στο σπίτι μου για μια νέα περίοδο καραντίνας και ανάρρωσης 15 ημερών. Θέλω να ρίξω τόσα μα τόσα μπινελίκια… αλλά δεν έχω κουράγιο ακόμα. 
Προς το παρόν ευχές σε όλους όσους βρίσκονται στον πόλεμο των εξωτερικών ιατρείων και του τρίτου ορόφου. Γιατρούς νοσηλευτές και ασθενείς. 
Να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για πόλεμο”.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. μπινελικια λέει, ομως δεν λέει τι στραβό έχει κανει ο ιδιος και κόλλησε, εκτος και εαν του το κόλλησαν χωρις να το καταλάβει. Περαστικά του και σιδερένιος να το ξεπεράσει γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον εννοεί τα μπινελίκια ως φαγόσημο για αυτά θα λέει ότι πρόκειται να φάει τώρα που βγήκε.Οσο αφορά τώρα για τον πόλεμο κάτσε όταν θα τελειώσει όλη αυτή η κατασταση θα βρισκόμαστε σε πόλεμο και με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που θα έχουν μπει στην Ελλάδα ενώ εμείς ασχολούμαστε με τον "αφανή εχθρό" σίγουρα θα έχουμε πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού βγήκες από το Νοσοκομείο Γιαννιτσών ζωντανός, μη μιλάς καθόλου. Περαστικά, σιδερένιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.