Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: «Εφαρμόζουμε τα μέτρα προστασίας, σπάμε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού»



Αγαπητές μου συμπολίτισσες,
Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Διανύουμε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.
Αυτές τις ημέρες η σκέψη όλων μας είναι σε όσους δίνουν τη μάχη με τον ιό είτε κατ’ οικόν είτε νοσηλευόμενοι. Είναι σε αυτούς που δεν κατάφεραν να τον κερδίσουν και στις οικογένειες τους.  
Το τελευταίο διάστημα στο Νομό μας ο ημερήσιος αριθμός των νέων κρουσμάτων και των νοσηλευόμενων στα νοσοκομεία παραμένει υψηλός, γεγονός που προκαλεί την εύλογη ανησυχία όλων μας. 
Όμως οι στιγμές είναι κρίσιμες και απαιτούν από όλους μας ψυχραιμία, υπευθυνότητα και στήριξη του αγώνα που δίνουν καθημερινά οι γιατροί, οι νοσηλευτές μας και το υπόλοιπο υγειονομικό προσωπικό στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας, στα Κέντρα Υγείας και στο ΕΚΑΒ. 
Από την πρώτη στιγμή βασικός στόχος ήταν η θωράκιση των Νοσοκομείων μας μέσα από την ενίσχυση τους τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Προσλήφθηκαν 120 άτομα ιατρικού, νοσηλευτικού και επικουρικού προσωπικού. Και η προσπάθεια από την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας συνεχίζεται, όχι μόνο στην Πέλλα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Καλούμαστε λοιπόν όλοι να ανταποκριθούμε σε μια πρόκληση με πολλαπλά στάδια δυσκολίας. Τη δεδομένη στιγμή και για το επόμενο διάστημα η πιο σημαντική προσφορά μας είναι να παραμείνουμε υγιείς, να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας και όταν είναι απαραίτητο, να τις πραγματοποιούμε τηρώντας σχολαστικά τα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών. Έτσι θα καταφέρουμε να μειώσουμε σταδιακά το ρυθμό μετάδοσης του ιού. 
Το ξέρουμε όλοι ότι τα μετρά κοστίζουν. Κοστίζουν στην τοπική μας οικονομία αλλά και στην ψυχολογία μας. Ωστόσο είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε, μέχρι την έγκριση του εμβολίου, απέναντι σε έναν δύσκολο εχθρό που δεν κάνει διακρίσεις. 
Φοράμε μάσκα, πλένουμε τα χέρια μας, τηρούμε τις αποστάσεις. Έτσι μειώνουμε τον αριθμό των κρουσμάτων και αυξάνουμε το δείκτη της ζωής. Μεγαλώνουμε τη μεταξύ μας απόσταση και δυναμώνουμε το νοητό τοίχος προστασίας απέναντι στον ιό. 
Πιστεύω ότι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε οι επόμενες εβδομάδες να έχουν καλύτερα αποτελέσματα και σύντομα υγιείς και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες να σχεδιάσουμε την επόμενη ημέρα. 
Είναι μια μάχη που θα τη δώσουμε ενωμένοι και θα την κερδίσουμε όλοι μαζί!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. καλα ξυπνητουρια Διονυση! Όταν σιγοέβραζε ο κορονωιος με τα αποσιωποιημένα κρουσματα των κονσερβοποιιων που είσαστε με τους Δημάρχους σας; μετατρεψατε τον νομο Πέλλας σε νεκροταφείο! ΕΝΟΧΗ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ! ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΕΦΤΕΛΊΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜ'ΟΣΙΑ ΥΓΕΊΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΊΑ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΎ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΠΑΙΔΕΊΑ ΚΑΙ ΥΓΕΊΑ!Είσαστε ανίκανοι, επικίνδυνοι! αφού κουκουλώσατε τα σκανδαλα και αθωωσατε τους απατεωνες σπονσορες σας δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ντρέπεστε καθόλου;με 80 εκατομμύρια ξέρετε πόσες μεθ θα είχατε φτιάξει; Στον αγύριστο και εσείς και τα κανάλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λόγια λόγια ,είναι πολύ αργά για δάκρυα Διονύση.Τα μέτρα πρέπει να τηρούνται απο όλους,Όταν οι βουλευτές δεν τα τηρούν ,περιμένεις από τους άλλους.Απεναντίας ξεσαλώσανε.Όταν σε γάμο , ο νομός σε απαγόρευση... δεν τήρείτε τα μέτρα ,χειραψίες,αγκαλιές ,χωρίς μάσκες...Εδώ που το φτάσατε,μια η λύση σκληρό Λοκνταουν.Κλειστά όλα ,απαγόρευση κυκλοφορίας,μόνο για σούπερ-μάρκετ και αυτό με το δελτιο ,χωρις αλκοόλ και από έξω η αστυνομία ,με βαριά πρόστημα .Ολα τα άλλα δηλώσεις και τρίχες κατσαρές, είναι έπτεα πτερόεντα,λόγια που πετάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι γιατί οι άλλοι πού βρίσκονται; Μόνο σε φωτογραφίες τους βλέπει ανθρώπινο μάτι!

      Διαγραφή
  6. Ένα καφέ στην πλατεία ελευθερίας στην ΣΚΥΔΡΑ διέλυσε μια πόλη τι κάνατε ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε δεν ντρέπεστε.Σε ποιους νομίζεις απευθύνεστε;Ρε ούτε τσίπα ούτε ντροπή;Ρε τελειώσατε δεν το έχεις καταλάβει;Ρε φτάνει με τα ψέματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καληνύχτα κύριε βουλευτά, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ. απλά αποτύχατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ούτως ή άλλως στις εκλογές θα πάει σπίτι του στην Αθήνα οριστικά.Είναι τελειωμένος.Που να καταλάβει αυτά που τραβάμε στην Πέλλα,αφού ζει στην Αθήνα από εκεί μας εκπροσωπεί. Εκατο ξυλιές σε ξένο κωλο.Όχι άλλα λάθη,έχουμε νέα φυντάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Αθηνα ζει και στην Πελλα ψηφιστηκε για βουλευτης-εκπροσωπος του νομου μας. Φαντασου τι μα@λ@κι@ μας δερνει. Αξιος κι αυτος κι εμεις.

      Διαγραφή
  10. ΔΙΟΝΎΣΗ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΛΈΝΕ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΆΜΕ ΜΆΣΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ. ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ,ΑΙΣΘΑΝΌΜΟΥΝ ΣΑΝ ΛΕΠΡΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΆΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΕΤΟΎΣΕΣ ΜΕ ΧΕΙΡΑΨΊΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΕΊΑ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ ΚΑΙ ΦΥΛΟΥΣΕ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΟΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΗΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. ΠΟΛΥ ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ ΔΙΟΝΎΣΗ. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΎ ΗΓΕΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΣ....ΑΣΤΟ ΜΗ ΤΟ ΚΟΥΡΆΖΕΙΣ ΑΣΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.