Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυρ. Μητσοτάκης: Κοινωνικό μέρισμα στο τέλος του έτους – Μαζικά τεστ στα σχολεία



Την διάθεση οικονομικής ενίσχυσης για τα πιο αδύναμα νοικοκυριά τα Χριστούγεννα, καθώς και τη διενέργεια έξυπνων, στοχευμένων τεστ σε μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου, έτσι ώστε να διαπιστώσουμε αν υπάρχει οποιαδήποτε κυκλοφορία του ιού σε αυτές τις ηλικίες που δεν θα μας επιτρέψει να ξανανοίξουμε τα σχολεία στα τέλη Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνοντας τη συζήτηση στην Ολομέλεια σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το πόσα χρήματα θα δοθούν στους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερη ανάγκη, το πού και πώς, είναι κάτι που θα εξειδικευθεί από το οικονομικό επιτελείο, διευκρίνισε ο πρωθυπουργός.

Αναφερόμενος στο θέμα των πλειστηριασμών, ανέφερε ότι θα υπάρξει αναστολή με σχετική ρύθμιση που θα φέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης, αναγνωρίζοντας ως «λογικό το αίτημα που έθιξε ο κ. Βελόπουλος».

Μιλώντας για την εξέλιξη της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι η ταχύτητα της αύξησης των κρουσμάτων «μάς έδωσε τη δυνατότητα να πούμε ότι, ναι, πέσαμε έξω στην εκτίμησή μας», προσθέτοντας ότι «πέσαμε έξω όχι μόνο εμείς, αλλά όλοι οι ειδικοί, όλοι οι επιδημιολόγοι».

«Ειδικά στο ζήτημα της Θεσσαλονίκης, πιστεύω ότι αν όλοι γυρίζαμε το ρολόι πίσω, θα έπρεπε να πάρουμε δραστικά μέτρα νωρίτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από όλα τα κόμματα να υποδείξουν ένα συγκεκριμένο συνομιλητή με το υπουργείο Υγείας για τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσουμε στην στρατηγική εμβολιασμού του πληθυσμού από τη στιγμή που θα έχουμε στη διάθεσή μας το εμβόλιο, καθώς ειδικά αυτό της Pfizer πρέπει να μετακινείται μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό του αποδέκτη σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, στους -70C συγκεκριμένα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ....ΕΞΥΠΝΑ...ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΤΕΣΤ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ.
    Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού το έκοψε από τον κόσμο που το έπαιρνε 3 συνεχομενα συναπτά έτη στο τέλος 2016 2017 2018.
    Στριμωχθηκε ο χάλιας σε όλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ανάλγητη πολιτική αυτής της κυβέρνησης πλήττει την κοινωνία πολύ σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έξυπνα και στοχευμένα τεστ στους μαθητές ακριβώς ίδια με εκεινα που γινόταν στο άνοιγμα του τουρισμού και ιδού τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και στα παιδιά μας θα βάλει τον καρκίνο;μαζικό εμβολιασμό; Τι περιμένει την ανθρωπότητα θεέ μου,τι θα βάλουν μέσα στο αίμα μας,ο θεός να μας λυθηθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι να απορεις για το ποιο είναι το πιο κακό, ο κορωνοιος ή το ότι πρωθυπουργός είναι ο Μητσοτάκης; Οι Τούρκοι έχουν οικειοποιηθεί όλο το Αιγαίο κι εμείς ασχολούμαστε με το εάν ο Πολακης τρώει και πίνει χωρίς να φορά μάσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πολακης αναδεικνύει το σοβαρότατο θέμα με τις ΜΕΘ κι αυτοί ασχολούνται απ το πρωί να να να ο Πολακης χωρίς μάσκα.
      Αι σταδιαλα Βρωμιαρηδες

      Διαγραφή
  7. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!! ΕΤΣΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ , ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΗΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έκανε επίθεση προς όλους τους αρχηγούς κομμάτων εκτός βελοπουλου
    Γλυκιά ανομολογητη συνενοχή.;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε σεις γιατί όταν ψεκαζαν τα αεροπλάνα δεν τρέξατε να προφυλαχτειτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδαμε εσένα και παραδειγματιστηκαμε,τυχαιο το 40% του Κουλη;

      Διαγραφή
  10. Μπράβο Κουλη κατάφερες σε ενάμιση χρόνο να διαλύσεις
    Υγεία
    Οικονομία
    Παιδεία
    Πουλημενα τα εθνικά θέματα
    Τα πάντα όλα.
    Μετράμε κάθε μέρα νεκρούς πολλούς νεκρούς εύγε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.