Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εισαγγελική έρευνα για την παρουσία Τσίπρα, Βαρουφάκη, Κουτσούμπα στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο



Εντολή για έρευνα έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μετά από σχετική αναφορά του δικηγόρου Φαήλου Κρανιδιώτη για την παρουσία των τριών πολιτικών αρχηγών στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο του εορτασμού για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Η Εισαγγελία, εκ του νόμου, όπως είχε υποχρέωση με βάση την αναφορά έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις από τους Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα και Γιάνη Βαρουφάκη.

Στο πλαίσιο της έρευνας την οποία θα διενεργήσει η Κρατική Ασφάλεια θα εξεταστεί μεταξύ άλλων αν έχουν τελεστεί, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της παραβίασης των μέτρων κατά του κοροναϊού και της διέγερσης σε ανυπακοή.

Η δικογραφία λόγω της  αναφοράς σε πολιτικά πρόσωπα αναμένεται να διαβιβαστεί στη Βουλή που έχει και την αποκλειστική αρμοδιότητα λόγω της ιδιότητας των προσώπων που περιλαμβάνονται στην αναφορά.

Σημειώνεται τέλος ότι αυτή είναι η τρίτη δικογραφία που σχηματίζεται για συγκεντρώσεις και επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Ζούμε όντως στην Βόρεια Κορέα. Κανάλια δεδομένα βουβά (τρία πουλάκια κάθονταν), εφημερίδες μιλημένες, ιντερνετικά σάιτς κατειλημμένα, τί να περιμένεις άλλο? Φυσικά δικαστικές εμπλοκές αντιπολιευτικών αρχηγών μιας και ο λόγος της αντιπολίτευσης έστω και για λόγους αξιοπρεπούς ύπαρξης δεν υπάρχει. Ελλάδα το λίκνο του πολιτισμού και της δημοκρατίας που ηχεί στα πέρατα του κόσμου!!! Ο φιλελευθερισμός στα χάι του. Τελικά μόνο η Βόρεια Κορέα συγκρίνεται με την Μητσοτακική χούντα. Αλλήμονό μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ
      Στην Β.ΚΟΡΕΑ έχουν κομμουνιστικό καθεστώς,έτσι δεν είναι;
      Δηλαδή,οι κομμουνιστές στην Β.ΚΟΡΕΑ είναι δικτατορία,χούντα δηλαδη οπωςαναφέρεις.
      Μα ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ,ο ΤΣΙΠΡΑΣ,ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ δεν είναι και αυτοί κομμουνιστές (αριστεροί);
      Οπότε αυτοί μάχονται ενάντια στην βορειοκορεατικού τύπου κομμουνιστική χούντα του Μητσοτάκη.
      Μήπως εχεται μπερδευτεί και μπερδεύεις και εμάς;
      Τελικά ποιοί είναι θιασώτες της χούντας και ποιοί όχι;
      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
      Οι κομμουνιστές στην Ελλάδα(ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ,ΤΣΙΠΡΑΣ,ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ)μαχονται εναντια στον κομμουνισμό του Μητσοτάκη.(!!!!!!!).
      ΤΕΛΕΙΑ
      ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
      ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Άρα ο Μητσοτάκης είναι κομμουνιστής!!
      Αυτό μας λένε οι εγχώριοι κομμουνιστές.

      Διαγραφή
  2. Καλα τους εκανε τα κουμουνια στης εθνικές γιορτές που ηταν γιατί δεν κατέβηκαν στους δρόμους μιλάνε για δημοκρατία αυτή που πούλησαν την Ελλάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.