Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας άλλων δύο Τμημάτων του ΓΕΛ Αριδαίας λόγω covid-19


Η λίστα των σχολικών μονάδων και τμημάτων στην ΠΕ Πέλλας που αναστέλλουν τη λειτουργία τους λόγω covid-19 συνεχώς ανανεώνεται. Μετά την ανατολή λειτουργίας του Τμήματος Β4 του ΓΕΛ Αριδαίας, τ
α Τμήματα Γ2 και Γ Ανθρωπιστικών Σπουδών 1 της ίδιας σχολικής μονάδας αναστέλλουν την λειτουργία τους λόγω covid-19 και ενημερώνονται οι μαθητές να μην προσέλθουν αύριο στο Σχολείο τους. 
Αύριο αναμένονται και οι σχετικές αποφάσεις από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη διάρκεια της προσωρινής αναστολής των Τμημάτων.  

Η ανακοίνωση του ΓΕΛ Αριδαίας

Σας ενημερώνουμε ότι για τις επόμενες 2 εβδομάδες τα τμήματα Β4, Γ2, ΓΑ1 του σχολείου μας μπαίνουν σε καραντίνα, καθώς επιβεβαιώθηκαν κρούσματα θετικά στον ιό Covid-19. Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών-τριών του τμήματος να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να επικοινωνήσουν άμεσα με το σχολείο και τους αρμόδιους γιατρούς σε περίπτωση που οι μαθητές/-τριες παρουσιάσουν οποιοδήποτε σύμπτωμα της λοίμωξης. Οι μαθητές /-τριες των παραπάνω τμημάτων θα μπουν σε καθεστώς τηλεκπαίδευσης από αύριο και για τις επόμενες 2 εβδομάδες και γι'αυτό το λόγο καλούνται να βρίσκονται σε ετοιμότητα, γιατί τα μαθήματα θα ξεκινήσουν άμεσα (αύριο ή την Πέμπτη). Οι γονείς/κηδεμόνες θα ενημερωθούν με mail από τη διεύθυνση του σχολείου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.