Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με ενιαίο e-pass η διέλευση από όλα τα διόδια της επικράτειας από την Τετάρτη


Σε παραγωγική λειτουργία τίθεται από αύριο το ενιαίο e-pass για τα διόδια όλων των αυτοκινητοδρόμων της χώρας.

Έτσι, από 4 Νοεμβρίου οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να περνούν από οποιοδήποτε σταθμό διοδίων χρησιμοποιώντας τον πομποδέκτη που ήδη διαθέτουν, ανεξαρτήτως παραχωρησιούχου και χωρίς να προβούν σε καμία επιπλέον ενέργεια.

Η λειτουργία του ενιαίου e-pass έρχεται να δώσει λύση σε ένα ζήτημα που δυσχεραίνει την καθημερινότητα όσων πολιτών κινούνται σε αυτοκινητόδρομους.

Με το μέχρι τώρα ισχύον καθεστώς, οι οδηγοί έπρεπε να διαθέτουν τρεις διαφορετικές συσκευές – πομποδέκτες για όλους τους αυτοκινητοδρόμους.

Με τη διαλειτουργικότητα των διοδίων δίνεται η δυνατότητα διέλευσης με οποιονδήποτε από τους υφιστάμενους πομποδέκτες. Με αυτό τον τρόπο οι μετακινήσεις θα γίνονται ευκολότερα, με μικρότερες ουρές, λιγότερη ταλαιπωρία και μεγαλύτερη ταχύτητα σε όλη την επικράτεια.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Θα ήταν πολυ πιο εύκολο και πολύ πιο γρήγορο αν τα διόδια λειτουργούσαν όπως αυτά του εξωτερικού. Πχ Γαλλίας και Ιταλίας. Δηλαδη: Ενα διόδιο στην είσοδο του αυτοκινητοδρόμου όπου παίρνεις κάρτα εισόδου και ένα στην έξοδο από όπου βγεις, όπου πληρώνεις το ανάλογο αντίτιμο.
    Ετσι για απόσταση 300 και πολλες φορές παραπάνω χιλιομέτρων δεν έχει ενδιάμεσα διόδια. Μια που παίρνεις την κάρτα και μία που πληρώνεις για να βγείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.