Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γρ. Στάμκος: "Μεγάλη παράλειψη η μη αναφορά της ΠΕ Πέλλας στις πιο επιβαρυμένες περιοχές, θα ξαναγίνουν μαζικά rapid test την Δευτέρα"



"Η μη αναφορά της Π.Ε.Πέλλας στις πιο επιβαρυμένες περιοχές, κατά την ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου κ.Πέτσα, θεωρώ ότι είναι μεγάλη παράλειψη". Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του που ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (fb), ο Δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος, καθώς όπως τονίζει, "η Π.Ε. Πέλλας παραμένει ακόμη, μία από τις περιοχές της χώρας με πολύ υψηλό επιδημιολογικό φορτίο".
Ο κ. Στάμκος γνωστοποιεί ότι ζήτησε ξανά να πραγματοποιηθούν μαζικά rapid test, τα οποία αποφασίσθηκε να γίνουν τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στο χώρο της λαϊκής αγοράς, στα Γιαννιτσά, μέσω της υπηρεσίας drive trough.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Πέλλας έχει ως εξής:
"Η Π.Ε. Πέλλας παραμένει ακόμη, μία από τις περιοχές της χώρας με πολύ υψηλό επιδημιολογικό φορτίο. Μου το επιβεβαίωσε τόσο ο ΕΟΔΥ, όσο και η Πολιτική Προστασία στη σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία μας. Συνεπώς η μη αναφορά της Π.Ε.Πέλλας στις πιο επιβαρυμένες περιοχές, κατά την ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου κ.Πέτσα, θεωρώ ότι είναι μεγάλη παράλειψη. 
Ζήτησα ξανά να πραγματοποιηθούν μαζικά rapid test, διότι είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη γρήγορη διάγνωση και τον περιορισμό της διασποράς του ιού και αποφασίσθηκε να ξαναγίνουν τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στο χώρο της λαϊκής αγοράς, μέσω της υπηρεσίας drive trough.
Σε όποιον συνδημότη μας ανακοινώνει το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ότι είναι θετικός, πρέπει αυτόματα ο ίδιος και το στενό του περιβάλλον να μπαίνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό. 
Έτσι πιστεύω ότι λειτούργησαν και οι 48 συμπολίτες μας που βρέθηκαν θετικοί στα 379 τεστ που πραγματοποιήθηκαν χθες, ομοίως και ο 1 εργαζόμενος του τμήματος  καθαριότητας  που βρέθηκε θετικός μεταξύ των 100 ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου.
Τα στατιστικά παραμένουν υψηλά, το ίδιο και το επιδημιολογικό φορτίο της περιοχής μας.
Το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό και κρίσιμο. Αν τηρήσουμε αυστηρά τα μέτρα, θα μειωθούν τα κρούσματα, θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, θα ανοίξουν τα μαγαζιά μας και η οικονομία θα ξαναπάρει μπροστά. 
Τηρώντας τα μέτρα και σε συνδυασμό με αυστηρότερους στοχευμένους ελέγχους είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρουμε.
Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις, περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας στις τελείως απαραίτητες και αποφεύγουμε κοντινές επαφές με ευπαθείς ομάδες.
Θα τα καταφέρουμε!"
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Σώπα ρε Γρηγόρη αυτό σε παίραξε ,η μη αναφορα της Πέλλας στις πιο επιβαρυμένες περιοχες!Το ιικοφορτίο ,ποτε εμφανίστηκε Γρηγόρη; Όταν δουλευαν τα κονσερβοποιια, το οποιο απεκρύψατε! Στην συνέχεια τι κάνατε εσυ και η κυβερνηση σου; ΤΙΠΟΤΕ, ΜΗΔΕΝ! Πόσους νεκρούς έχει Πέλλα αναλογικάμε τον Πληθυσμό μας; Η αδιαφορία σας η ανικανότητα του επιτελείου σου ειναι ηθικός αίτιος αυτης της τραγικήςκατάστασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ κύριε δήμαρχε εδώ και 11 χρόνια έχεις κάνει χιλιάδες παραλήψεις αλλά ξαναβγηκες γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο αξιόλογο απέναντι αλλιώς θα σου έλεγα τι θα γινόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι όμως... Μεγάλη παραλειψη, είμαστε ο πρωτος νομος. Κι όμως μας ξεχασανε. Βουλευτές πιεστε την κυβέρνηση να παρει κι αλλά μέτρα στο νομό μας. Και στείλτε μας κι άλλη ιατρική βοήθεια. Για οτιδήποτε κι αν χρειαστούμε νοσοκομείο απλά δεν θα μπορουμε να παμε. Τι περιμενετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που τον βρήκαμε αυτόν;Στο fb ενοχλήθηκε για αυτό που είπε ο Πετσας;Σήκωσε το τηλέφωνο και πεςτουτα ρε μάγκα.Αλλα τολμάς;Γλυφτη ε γλυφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ

      Διαγραφή
  5. Θέλει η @ου@άνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει, λέει μια λαική ρήση. Που είστε ρε Δήμαρχοι και βουλευτές να βγείτε καμμιά φωτογραφία με τους ασθενείς στους διαδρόμους των νοσοκομείων ή διωγμένους στο σπίτι τους για συνέχιση της θεραπείας τους, και ακόμη χειρότερο στα δημοτικά κοιμητήρια? Λάκη, Αλέξανδρε, Γιωργάρα, Γρηγόρη καταντήσατε τον Νομό πρώτο στα κρούσματα με δική σας ευθύνη (ναι η σιωπή είναι ενοχή) και τώρα θέλετε και δημοσιότητα για την μούντζα? Θα την έχετε σε λιγάκι γιατί δεν πάει άλλο. Φτου σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΕΝΤΟΠΙΣΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σοβαρά τώρα , μιλάνε για Σέρρες κλπ ενώ η Πέλλα είναι πρώτη ... πραγματικά περίεργο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φανταστικός και απολαυστικος ο Στάμκος!!! Τέτοιο ταλέντο Δήμαρχο ο οποιος μαλώνει τον Πέτσα που θα βρίσκατε ρε;;; Την άλλη φορά θα εγκαλεσει και τον Μητσοτάκη που διόρισε τον Πέτσα ο οποιος λησμονησε την Πέλλα ο ξεχασιαρης. Τα βόδια του όμως χαίρονται γιατι τα έχει σταυλισμενα με φαι, νερό και χλωρίνη Κλινεξ. Ο Θεός να μας φυλάει από δαυτους.. Σας αξίζει όντως τέτοιος Δήμαρχος γιατί μπορεί να τηλεφωνήσει ακομα και στον Άγιο Πέτρο ώστε να σσς καπαρωσει μια θέση στον παραδεισο. Προτείνω να αποσύρουμε το άγαλμα του Μεγαλου Αλεξανδρου από τον αύλειο χώρο του πνευματικού κεντρου και στην θέση του να βάλουμε αυτό του επιβλητικου Μεγαλου Γρηγοριου Στάμκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.