Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοϊός: 27 γιατροί από την Αθήνα έρχονται εθελοντικά σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας



Στη μάχη κατά της COVID-19 στη Βόρεια Ελλάδα ρίχνονται 27 ιδιώτες και ιατροί του ΕΣΥ από την Αθήνα.

Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, οι 27 ιατροί έρχονται εθελοντικά και με απόφαση του υπουργείου, το χρονικό διάστημα που θα βρίσκονται στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, θα διπλασιασθούν οι απολαβές τους.
Ήδη, δύο ιατροί έχουν αναλάβει καθήκοντα σε νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας, από την περασμένη Παρασκευή, ενώ από αύριο, Πέμπτη, θα ξεκινήσουν να φτάνουν και οι υπόλοιποι επιστήμονες στις μονάδες υγείας της Βόρειας Ελλάδας, την οποία συνεχίζει να «χτυπά» ο κορωνοϊός.

«Θα υπάρχουν εμβόλια που θα επαρκούν για όλους»
Αναφερόμενος στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ο υπουργός ανέφερε πως μετά την παράδοση των εμβολίων στη χώρα μας, την επόμενη ημέρα θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός.
Όπως είπε, θα υπάρχουν εμβόλια που θα επαρκούν για όλους.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται δύο εκατομμύρια εμβολιασμοί κάθε μήνα σε πάνω από 1.100 εμβολιαστικά κέντρα.
Τέλος, ευχαρίστησε του γιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Τι εθελοντισμός είναι αυτός με διπλάσιο μισθό από τους συναδέλφους τους, θα εργάζονται πιο σκληρά; Κυβερνητικό σόου είναι όπως με τις εθελοντριες νοσηλευτριες από την Κρήτη που εξαφανίσθηκαν σε δέκα μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ειναι καλα οι γιατροι ου θα βοηθησουν...αλλα μεχρι να τους δωσουν τον δευτερο μισθο δεν κουνηθηκε κανενας τους!!! Ποια συνναδελφικοτητα..

    Γιατροι δυο ταχυτητων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχει όρια η απάτη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού είναι όλα καλά όπως μας διαβεβαιώνουν οι κυβερνητικοί γιατί τότε έρχονται για ενίσχυση??? Ποιόν δουλεύετε ρε καραγκιόζηδες? Σόου του κερατά μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα. Και τότε θα ζητήσει εκλογές και όλοι εμείς οι παθόντες και αγανακτισμένοι θα σπεύσουμε να τους σώσουμε. Αθάνατε Ελληναρά που κολυμπάς στο ψέμα και στο δήθεν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.