Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νοσοκομεία της Β. Ελλάδας μεταξύ των οποίων και των Γιαννιτσών επισκέπτεται ο υφ. Υγείας Βασ. Κοντοζαμάνης



Νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας, επισκέπτεται σήμερα κλιμάκιο υψηλόβαθμων στελεχών του υπουργείου Υγείας με επικεφαλής τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη. Τα στελέχη του υπουργείου θα επισκεφθούν τα Νοσοκομεία Κατερίνης, Χαλκιδικής, Γιαννιτσών, Λάρισας, Βόλου και Λαμίας και θα έχουν συναντήσεις με τις διοικήσεις και το υγειονομικό προσωπικό που δίνει τη μάχη με τη νόσο covid-19.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η Πιερία, καθώς το επιδημιολογικό φορτίο δεν παρουσιάζει την αναμενόμενη μείωση. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η πίεση στις ΜΕΘ της Βόρειας Ελλάδας συνεχίζεται παρότι ο αριθμός των κρουσμάτων μειώνεται στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Είναι μια απάντηση στον βουλευτή βασιλης Βασιλειάδης ο οποίος, μας το παρουσίασε πονηρός και τεχνηέντως ότι τον φέρνει αυτός, και μάλιστα με φωτογραφίες απο την Σκύδρα όπου το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έκανε rapit rest ,γράφοντας και τις ημερομηνίες που θα κάνει στις άλλες πόλεις για τις οποίες ήδη είχε βγεί ανακοίνωση από τους δημάρχους. Ρε τι μηχανέυονται οι βουλευτάδες για την προβολή τους ταίζοντας σανό στα πρόβατα τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρατηρώ πως είσαι φανατικός θαυμαστής του αδερφέ. Μπράβο μέχρι και τι ώρα ανέβασε και που ξέρεις... α ρε λακη τους έχεις κάνει να χάσουν τον ύπνο τουσσσσς!!!!! Μπράβο σου!!!!

      Διαγραφή
    2. ΜΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ. ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ

      Διαγραφή
    3. Ανακοίνωσε πως θα έρθει χωρίς να λέει κάπου ότι τον φέρνει αυτός και φωτογραφία βγήκε στα Γιαννιτσα εκεί είχε χθες..

      Διαγραφή
    4. Τι νοημα εχει ποιος ποτε που? Το κορονοιο να διωξουμε ..
      Κοιταξτε να κραυατε αποστασεις να φορατε μαδκα και να προλαβαινετε να πλενετε τα χερακια!!!! Απο το πολυ κοτσομπολιο μηπως δεν μαζεύεστε στα σπιτακια σας να να μαθαινετε τα νεα φρεσκα φρεσκα!! Παντα θα υπαρχει και για ολους το πνευμα αντιλογιας!!

      Διαγραφή
  2. Τι θα έρθει να κάνει, να δει τα χάλια τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν πάει στην Έδεσσα? Στα Γιαννιτσα λίγο πολύ καλα τα πήγε το νοσοκομείο. Για να πάει μια βόλτα στην Έδεσσα όπου ο θάνατος βρωμαει από μακρυα. Να μιλήσει με ασθενεις και γιατρους. Αν πηγαινει ή τον πηγαινουν μονο στα καλύτερα πως θα αποκτησει εικόνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Simera petane o pediagiatros mas.Apo elipsi MET

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Λάκη που κατάφερες να ξεγελάσεις και το καλό παιδί της Εκκλησίας τον Νικολάκη να κοινοποιεί τις ψευτιές και τις αντιγραφές σου και να υπόσχεται ρουσφέτια και επιχορηγήσεις για την προβολή σου. Χαχαχαχα. Χαμος στο παπατζιλικι. Χαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.