Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΜΣ Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης": Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος εκπαιδευτικός Σταύρος Φαλαγκάρας



Οι δύσκολες μέρες που διανύουμε επιφορτίζουν την καθημερινότητά μας με ονόματα ανθρώπων που φεύγουν ξαφνικά και άδικα νικημένοι από τον αόρατο εχθρό που έχει στοιχειώσει την ζωή μας.
Στον θλιβερό κατάλογο που συνεχώς μεγαλώνει, προστέθηκε ένας αγαπημένος εκπαιδευτικός, πολυδιάστατος και ιδιαίτερα παραγωγικός και δραστήριος Φιλόλογος, ο Σταύρος Φαλαγκάρας.
Ο εκλιπών, πέραν της προσφοράς του στις σχολικές τάξεις του Γυμνασίου - Λυκείου Εξαπλατάνου, αποτέλεσε έναν από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης και της σύστασης του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης".
Οι μαθητές του - συχγωριανοί μας, αναφέρονται στις διδακτικές του μέρες με συγκίνηση και αγάπη. Μιλούν για έναν εξαίρετο εκπαιδευτικό και πολυδιάστατο άνθρωπο, βαθιά μορφωμένο και με μεγάλη αγάπη στα γράμματα και τον πολιτισμό.
Η ζωή του όλη ήταν στραμμένη στην προσφορά, στη μελέτη, στην εκπαίδευση, στην πολιτιστική κληρονομιά και την ανάδειξή της.
Η προσφορά του στον σύλλογό μας, σημαντική και αυταπόδεικτη.
Εκ μέρους του Προέδρου και του Δ. Σ. του συλλόγου,
Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Δάσκαλε, το φως των γραμμάτων που τόσο αγάπησες και εκπροσώπησες με ζέση, να μας συντροφεύει!
[Σημείωση:  Στη φωτογραφία, ο Σταύρος Φαλαγκάρας, φιλόλογος και Γραμματέας του Συλλόγου "Οι Φίλοι της Ιεράς Μονής Μυροφύλλου Τρικάλων" καλωσορίζει στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Μυροφύλλου Τρικάλων του τον ηγούμενο της Μονής Σιμωνόπετρας Ελισσαίο (Αύγουστος 2007)]

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ "ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ"

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Λυπήθηκα πολύ
    Ένας εξαιρετικός καθηγητής
    Καλό παράδεισο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας σκληροτραχηλος και στρατηλατης της αριστεράς με μαλακο, κοινονικο και ήσυχο χαρακτήρα. Διοιγηματικος, λόγιος που με τον διάλογο του σε προσεγκιζε. Καλό παράδεισο Σταυρο ... Δε ξεχνιέσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταύρο θα σε θημόμασται πάντα ....Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλο παραδεισο να εχει! Δεν τον ειχα καθηγητη αλλα τον ειχαμε στο σχολειο.Ηταν μορφη που μου εβγαζε σεβασμο!! Ο Φιλος Γιαννης που γραφει παραπανω αν ειναι ο Γιαννης που εμποδοζει να καθαρισουν και τα κοιμητηρια Εξσπλατανου απο τα γερασμενα δεντρα ας το ξανασκεφτει! Τετοιοες ψυχες ειχαν και αυτοι που αφησαν τα κοκκαλακια τους σε αυτους τους ταφους ...επειδη ομως το συναφη δεν αφηνει να κοπουν τα ξεταμενα και σαπια δεντρα σε μια μεγαλη καλοκαιρια θα πεσουν τα δεντρα και εκτος που θα σπασουν ταφοι θα πεταχτουν και τα οστα των νεκρων μας απο εξω!! Δεν ξερω αν θα πληρωσουν και καποιους ταφους που ηδη καταστραφηκαν απο σπασμενα μεγαλα κλαδια! Ευτυχως κατι τετοιες ωρες δεν βρεθηκαν χωριανοι μας στα νεκροταφεια εκεινη την ωρα γιατι θα ειχαν σκοτωθει!! Αν εισαι αλλος Γιαννης συγνωμη που σου τα γραφω και ξερεις εσυ θα τα μεταφερεις στον Γιαννη που πρεπει και να συμμορφωθει να του πειτε γιατι ειναι καταντια αυτο το πραγμα και οχι πολιτισμος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΜΟΥ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ .ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.