Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Εγκρίθηκε η συμπληρωματική χρηματοδότηση για το νέο αθλητικό κέντρο Έδεσσας



Τελεσφόρησαν οι παρεμβάσεις του Γ. Καρασμάνη

Σε συνέχεια των Δ.Τ. (25/8 και 12/9) με τις παρεμβάσεις Γιώργου Καρασμάνη για τη συμπληρωματική χρηματοδότηση των έργων του Αθλητικού Κέντρου Έδεσσας, σήμερα Τρίτη 29/12 ο πρώην Υπουργός ενημερώθηκε ότι υπεγράφη η απόφαση (αρ. Πρωτ. 138943/29.12.2020) με την οποία εγκρίνεται το σχετικό αίτημα!

Η καθυστέρηση στην υπογραφή της απόφασης, οφείλεται στο γεγονός ότι απαιτήθηκαν συμπληρωματικά έγγραφα, τόσο από την πλευρά του Δήμου, όσο και από πλευράς του συναρμόδιου Υπουργείου Εσωτερικών. Γι’ αυτό – και προκειμένου να ολοκληρωθεί τάχιστα ο σχετικός συμπληρωματικός φάκελος – ο Γιώργος Καρασμάνης όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν σε στενή συνεργασία με τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και με τις Υπηρεσίες των συναρμόδιων Υπουργείων.

Η τελική συμπληρωματική χρηματοδότηση, ορίστηκε με την προαναφερθείσα απόφαση στις 300.000 ευρώ αντί των 400.000 που είχε ζητήσει ο Γιώργος Καρασμάνης, και τούτο για τον εξής λόγο:

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού ενός έργου μέχρι και κατά 30% του αρχικού (1.000.000 ευρώ), γίνεται άμεσα. Γι’ αυτό και προτιμήθηκε η συγκεκριμένη διαδικασία, και όχι με το 40%, για την οποία η διαδικασία έγκρισης θα ήταν πολύ πιο χρονοβόρα.

Άλλωστε, με δεδομένη τη βούληση των ηγεσιών των δύο συναρμόδιων Υπουργείων Ανάπτυξης και Εσωτερικών για την αρτιότερη ολοκλήρωση του Αθλητικού Κέντρου της Έδεσσας που θα δώσει σημαντικές λύσεις στα χωροταξικά, κυκλοφοριακά και περιβαλλοντικά προβλήματα της πόλης, είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα επακολουθήσουν και άλλες συμπληρωματικές χρηματοδοτήσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Ο Κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ κ. Γιώργο και όχι εσείς!!!!!!!! αυτός πρώτος βγήκε φωτογραφίες με τον κ. Γιάννου.
    Επίσης να σημειώσω ότι το έργο στο μέρος που επιλέχθηκε να κατασκευαστεί θα είναι άχρηστο καθώς εκεί είναι βάλτος και επιβιώνουν μόνο βατράχια. Όλο το χρόνο η υγρασία είναι αφόρητη. Επίσης είναι τόσο μακριά από την πόλη, με πολύ επικίνδυνο δρόμο, που κανένα παιδί δεν θα μπορεί να πάει μόνο του.
    Και να ρωτήσω τον κ. Γιάννου, με τα λεφτά που πήρατε μέχρι τώρα, 700.000 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, κάνατε μόνο τους χωματισμούς?
    Αν αυτό έχει γίνει τότε δεν πρέπει να πάρετε ούτε δραχμή παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς είναι
      Υγρασία .έξω από την πολη-μακρυα από την πόλη μετάβαση μόνο με αυτοκίνητο και πράγματι μόνο επιχωματώσεις και ξερίζωμα δένδρων γίνεται. Ποσο σταθερές θα είναι οι επιχωματώσεις σε ένα βαλτώδες μέρος;και δίπλα στο φράγμα που έσπασε το 1978;

      Διαγραφή
    2. τώρα που δεν έχει τίποτε εχει και 100 άτομα μαζεμένα παιδιά μπαμπάδες κτλπ που αθλούνται είσαι άσχετος και βαλτός άκου εκεί βάλτος !!!!!!!!!!!!!!!!!πόσα χρόνια έχεις να περάσεις

      Διαγραφή
  2. Κάντε και καμία πισίνα στα Γιαννιτσά. Η μεγαλύτερη πόλη του νομού και να τρέχουμε σταΚουφάλια για πισίνα και στην Αλεξάνδρεια . Ντροπή σας άχρηστοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά στην Έδεσσα ξέρουμε ότι ο Σταμενιτης τον Σεπτέμβριο μας έλεγε οτι υπεγράφη η απόφαση , παλι ψέματα έλεγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε φτάνει που έτρεξε για τη χρηματοδότηση μιλάτε κ από πάνω. Σαν δεν ντρέπεστε . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας ασχοληθεί πρώτα ο δήμαρχος κ μετά θα ακολουθήσει κ ο Καρασμανης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας ψηφοφόρος απο Έδεσσα πλευρά.30 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:14 π.μ.

    Εδώ, στο δελτίο του, λέει ο καρασμανης, οτι υπεγράφη 29/12 /20 με αριθμό πρωτοκόλλου 138943 και 300000 και όχι 400000 ευρώ και εξηγεί με αποδείξεις και λεπτομέρειες τον λόγο.Τοσο ψέμα Διονύση δεν περίμενα απο σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΆΛΛΟΝ 7,28 ΕΊΣΑΙ Ο ΦΩΤΟΓΡΆΦΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ, ΑΛΛΆ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΔΕΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΈΡΓΑ ΠΑΡΑ ΜΌΝΟ ΜΕ ΠΡΆΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΆΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΛΈΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΈΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΖΉΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά κερκιδες θα εχει το γηπεδο η μπα; Ευχαριστουμε καρασμανη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώην αυτοδιοικητικός30 Δεκεμβρίου 2020 στις 1:44 μ.μ.

    Δυστυχώς( 7,37) υπήρχε απόφαση με 2,5 εκατομμύρια για την κατασκευή κολυμβητηρίου στα Γιαννιτσά ,αλλά η αυτοδιοίκηση πετάει αετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη σε νοιάζει, στην επόμενη θητεία του γρηγορη θα γίνει

      Διαγραφή
  10. Προς "τα παλικάρια" της ΝΔ που σκοτώνονται για τα 300.000 ευρώ για το στάδιο της Έδεσσας: κύριοι εδώ αρμόζει το " δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Αν σκοτώνεστε για το ποιος πρωτοέδωσε τα 300.000 (όλα κι όλα ) για το στάδιο της Έδεσσας σε 18 μήνες διακυβέρνησης της ΝΔ να σας θυμίσω ότι τίποτα δεν θα είχε γίνει χωρίς το 1.000.000 εκ του ΣΥΡΙΖΑ που το πετροβολούσατε ως "λίγο". Είστε λίγοι, μικροί, ανύπαρκτοι και τραγικοί"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παναγιώτης Πασχαλιδης30 Δεκεμβρίου 2020 στις 11:03 μ.μ.

    Προς τα παλικάρια και τις κοπελιές του ΣΥΡΙΖΑ .Ευτυχώς η καρατζοβα έχει αρχείο και αποδεικνύει τα πάντα.

    karatzova.com: Ο Καρασμάνης για το Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας
    https://www.karatzova.com/2020/09/blog-post_586.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.