Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοίχημα: Με τους καλύτερους του Μάντσεστερ



Όταν μιλάμε για το ντέρμπι του Μάντσεστερ, σε όλους έρχονται στο μυαλό διάφορες εικόνες από το πρόσφατο παρελθόν, όπως το τρομερό 4-3 το 2009 με το γκολ του Όουεν στο 96’, το «Why always me?» του Μπαλοτέλι στο ιστορικό 1-6 του 2011, αλλά και το απίθανο «ψαλιδάκι» του Γουέιν Ρούνεϊ την επόμενη σεζόν.

Το πόσο μεγάλη σημασία έχει για την πόλη ένα ματς μεταξύ Γιουνάιτεντ και Σίτι, το κρίνει η ιστορία και τώρα έφτασε η ώρα για το πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς, το οποίο είναι πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες.

Πάμε λοιπόν στην σημερινή ανάλυση αγώνων στο κουπόνι οπαπ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Από κει που ήταν πρώτη και ουσιαστικά ήθελε ένα βαθμό σε 2 ματς για να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε δυο κάκιστες εμφανίσεις και έχασε από Παρί και Λειψία αποχαιρετώντας πρόωρα τη διοργάνωση. Δεδομένα αποτυχία για μια ομάδα που κάθε χρόνο ξοδεύει εκατομμύρια για μια διάκριση στην Ευρώπη. Ο Σόλσκιερ θα επιχειρήσει να «σβήσει» ένα μέρος της αποτυχίας με νίκη στο τοπικό ντέρμπι, κάτι που αν γίνει θα ανεβάσει τη διαφορά των δυο στο +4 υπέρ των «διαβόλων». Εκτός είναι οι Καβάνι και Τζόουνς, αμφίβολος ο Μαρσιάλ. 

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικότερη όλων η απουσία του Καβάνι (Ε, 6/3). Στο ντέρμπι δεν θα είναι διαθέσιμος ο Τζόουνς (Α.), αμφίβολος δίνεται ο Μαρσιάλ (Ε, 6/0). Επέστρεψε μεσοβδόμαδα ο Ντε Χέα (Τ, 9 συμμ.), πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση. Δύσκολα, όμως, θα μείνει εκτός 11άδας. Υπάρχει θέμα με το μέλλον του Πογκμπά (Μ, 8/1) στη Γιουνάιτεντ, μετά από δηλώσεις του ατζέντη του. Ενδεχομένως να μην είναι βασικός, αν και στη Λειψία ήταν πολύ καλός. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μάτα (Μ, 5/0).

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Προέρχεται από 2 σερί νίκες (με N/G) στο ζευγάρι. 1-0-3 συνολικά εντός με τη Σίτι, από τη σεζόν 2017/2018. Μετράει 5 σερί G/G & Over 3,5 στα πρόσφατα ματς PL & CHL. 

Προηγούμενο ματς:  Την ήττα με 3-2 από τη Λειψία γνώρισε η Μάντσεστερ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με τον Ανχελίνιο, ενώ στο 13′ ο Χαϊντάρα έκανε το 2-0. Ο Κλάιφερτ στο 69′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 30′, ενώ στο 80′ ο Φερνάντες με πέναλτι μείωσε σε 3-1. Στο 82′ ο Κονατέ με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Τέλες – Πογκμπά, Φρεντ – Γκρίνγουντ, Μπρ. Φερνάντες, Ράσφορντ – Μαρσιάλ

Μάντσεστερ Σίτι: Χωρίς καν να εντυπωσιάζει, έκανε… πλάκα στον όμιλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, με 16 βαθμούς και ένα γκολ παθητικό. Εκεί που υπάρχει θέμα πάντως για την ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι στο πρωτάθλημα, που έχει μείνει πίσω αναλογικά με το τι έχουμε συνηθίσει εδώ και αρκετά χρόνια. Έτσι, μεσοβδόμαδα ξεκουράστηκαν σχεδόν όλοι οι βασικοί για να είναι έτοιμοι για το μεγάλο ματς με τη Γιουνάιτεντ. Επέστρεψε υγιής ο Αγκουέρο, τραυματίστηκαν ελαφρά οι ημι-βασικοί Γκουντογκάν και Γκαρσία, με την καλύτερη δυνατή 11άδα θα κατέβει ο Ισπανός τεχνικός.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Αγουέρο (Ε, 2/0) επέστρεψε από τραυματισμό, με γκολ απέναντι στη Μαρσέιγ. Καλά τα αγωνιστικά νέα για τους φιλοξενούμενους, εκτός ο Γκαρθία (Α, 3/0), αμφίβολος ο Γκιντογκάν (Μ, 6/0), αμφότεροι χτύπησαν στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τη λογική πώς ο Γερμανός δεν θα είναι βασικός, θέση στην 11άδα διεκδικούν οι Σίλβα (Μ, 6/0) και Φερναντίνιο (Μ, 5/0) στο πιο πιθανό 4-3-3 (από το 4-2-3-1). Στις 15/12 το εμβόλιμο ματς με τη Γουέστ Μπρομ, όπου ίσως γίνει rotation.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Συμπλήρωσε 475 λεπτά με μηδέν παθητικό (PL & CHL). Προέρχεται από 6 σερί N/G σε PL & CHL. Στέρλινγκ: 20 κερδισμένα πέναλτι στην PL (1ος στη λίστα)!

Προηγούμενο ματς:  Με 3-0 επικράτησε της Μαρσέιγ η Μάντσεστερ Σίτι. Οι “Πολίτες” ήταν αποτελεσματικότεροι στο δεύτερο ημίχρονο, προηγήθηκαν στο 48′ με τον Τόρες, ενώ στο 77′ ο Αγουέρο έκανε το 2-0. Στο 90′ ο Γκονζάλεζ με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Εντερσον – Γουόκερ, Ρ. Ντίας, Στόουνς, Μεντί – Ρόδρι, Φόντεν, Ντε Μπρόινε – Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Ζεσούς

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όταν μιλάμε για ένα ντέρμπι πόλης, παραδόσεις, ονόματα και έδρες πάνε… περίπατο. Ένα «Ολντ Τράφορντ» χωρίς κόσμο όμως και με τη Γιουνάιτεντ ακόμα να μην έχει συνέλθει από το στραπάτσο του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτόματα καθιστούν τη Σίτι φαβορί για το ματς. Βάλτε μέσα και το ότι ο Γκουαρντιόλα ξεκούρασε αρκετούς βασικούς μεσοβδόμαδα, οδηγούμαστε στο διπλό της, ούτως ή άλλως καλύτερης, Σίτι στο 1.78 με pamestoixima gr

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, livescore, καζίνο, αναλύσεις αγώνων και πολλά άλλα, πάντα στο σεντραγκολ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.