Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυρ. Μητσοτάκης: Νυχτερινή διασκέδαση και μπαρ δεν θα λειτουργήσουν μέχρι να έχουμε το εμβόλιο



Με προσεκτικά βήματα θα γίνει η έξοδος από το δεύτερο lockdown δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης  στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Φόρουμ «World Leaders» σημειώνοντας πως ορισμένες οικονομικές δραστηριότητες «δεν πρόκειται να λειτουργήσουν μέχρι να έχουμε το εμβόλιο.
Φέρνοντας ως παράδειγμα τη νυχτερινή διασκέδαση, τα μπάρ και γενικά τη μεταμεσονύκτια διασκέδαση ο Πρωθυπουργός μιλώντας με τον πρόεδρο του Πανεπιστημίου Κολούμπια, Λι Μπόλινγκερ  ανέφερε «θα είμαστε πολύ προσεκτικοί» σημειώνοντας πως δεν γίνεται να υπάρχουν συνωστισμοί στα μπαρ.
«Η Ελλάδα θα βγει ισχυρότερη και θα βαδίσει σε έναν ασφαλή δρόμο μετά το πέρας της πανδημία» προσθέτοντας πως «θα είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί». Στο πλαίσιο αυτό μίλησε για υπό προϋποθέσεις άνοιγμα της εστίασης με την απαραίτητη «κοινωνική απόσταση», αλλά και για άνοιγμα του λιανεμπορίου πάντα με προσεκτικά βήματα και με γνώμονα το εμβόλιο.   
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
    ΑΜ ΤΑ ΑΛΛΑ: «Η Ελλάδα θα βγει ισχυρότερη....
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΡΟΣΗΜΟ;
    πάντα με προσεκτικά βήματα... AYTOΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΜΠΑΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε βέβαια άνοιξαν τα σύνορα το καλοκαίρι για να βοηθήσει τους μεγαλοξενοδοχους φίλους, τόσους μήνες δεν προετοίμασε τίποτα για τα νοσοκομεία γεμίσαμε λοιπόν κρούσματα και τώρα ας καταστραφούν οι μικροεπιχειρήσεις τι τον νοιάζει ?? Αυτός άλλωστε με την σύζυγό κάνει βόλτες με εντουρο μηχανές και το καλύτερο ξοδεύει 3000000 € για τους εκλογικούς καταλόγους του εξωτερικού. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ Η ΔΙΚΗΣΑΣ ΧΑΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε τρελάνει τον κόσμο με τα μέτρα σας εσείς άραγε παίρνεται μέτρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια μέτρα δε βλέπεις, της πουτανας το κάγκελο οι κυβερνητικοί κάθε μέρα και μια ξεφτίλα.
      Ο Γεωργιάδης καλεί τον κόσμο να πάει στην Πάρνηθα για κρος χωρίς SMS, άλλωστε έδωσε νεύμα ο ορθοπεταλιας.

      Διαγραφή
  4. Αυτην την ώρα βλέπω μια εκπομπή με καλεσμένη την κυρία Μπακογιαννη εε λοιπόν με λύπη διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει ούτε ηθική ούτε σεβασμός ούτε αξιοπρέπεια μόνο ΘΡΑΣΣΟΣ και αυτό περισσό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθική, σεβασμός, αξιοπρέπεια λέξεις άγνωστες για το Μητσοτακεικο και δη ΝΔ, απέχουν παρασάγγας.

      Διαγραφή
  5. Απλά και μόνο ντροπηηηηηηη τίποτα άλλο ντροπή σας κυβέρνηση να σου πετύχει. Αλλά δυστυχώς δεν μας πέτυχε εμείς την φέραμε. Αχχχχχχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν έπρεπε να πάρετε μέτρα εσείς παίζατε με συμφέροντα.Τώρα που έχουμε ένα Μάτι 100 νεκρούς ΄καθε μέρα γιατί δεν φτιάξατε τα νοσοκομεία θα διαλύσετε όλα τα μαγαζιά. Χειρότερη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση δεν έχει περάσει.Φάτε πιείτε δωστε στους δικούς σας ότι μπορείτε. Χαλάλι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.