Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέθανε ο Ιωάννης Αθανασιάδης Δασολόγος του Δασαρχείου Αριδαίας



Έφυγε από τη ζωή σήμερα ο Ιωάννης Αθανασιάδης Δασολόγος του Δασαρχείου Αριδαίας, όπως αναφέρει στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δημήτρης Κόκκας αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΑΔΕ) και πρόεδρος των Δασοφυλάκων Αλμωπίας. Συγκεκριμένα γράφει: 
"ΔΑΣΑΡΧΕΊΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.. ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ Συνάδελφοι με λύπη σας ενημερώνω ότι ο συνάδελφος μας ΑΘΑΝΑΣΙΆΔΗΣ Ιωάννης Δασολόγος του δασαρχείου ΑΡΙΔΑΙΑΣ έφυγε σήμερα από την ζωή. Μεγάλη κενή θέση στο Δασαρχείο μας. Ήταν εργατικός, φιλότιμος, άξιος στην δουλειά του και πάντα φιλικός. Φίλε Γιάννη καλό παράδεισο ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.. . Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του".
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Σε γνωρίσαμε σαν δασεργατες για λίγο καιρό αλλά στεναχωρηθηκα πολυ... Καλό παράδεισο Γιαννη.. συλλυπητηρια στην οικογένεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο παραδεισο να εχει κουραγιο να δινει ο Θεος στην οικογενεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.