Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυση κατά της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας καταθέτουν οι νοσοκομειακοί γιατροί



Μηνυτήρια αναφορά κατά των κυβερνητικών αρμοδίων στον χώρο της Υγείας καταθέτει η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος για τις «εγκληματικές ευθύνες» τους, όπως επισημαίνει,  για την τραγική κατάσταση που έχουν περιέλθει τα νοσοκομεία της χώρας εν μέρω της επέλασης της πανδημίας.
Με ομόφωνη απόφασή της, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος δηλώνει ότι αποφάσισε «τη διερεύνηση του ενδεχομένου υποβολής μηνυτήριας αναφοράς εναντίον κάθε πιθανά υπευθύνου κυβερνητικού αρμοδίου» και θα απευθυνθεί σε νομικούς συμβούλους για νομικές γνώμες.
Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία σημειώνει πως τόσο η ίδια όσο και οι Ενώσεις νοσοκομειακών γιατρών είχαν από την περίοδο του πρώτου κύματος απευθύνει προειδοποιήσεις σχετικά με τη δραματικότητα της κατάστασης ιδιαίτερα στα νοσοκομεία της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας και είχαν επανέλθει στην επείγοντων μέτρων ενίσχυσης της δημόσιας περίθαλψης.
Συνεχίζοντας η Ομοσπονδία υπενθυμίζει πως οι εν λόγω εκκλήσεις όχι μόνο δεν εισακούστηκαν, αλλά η κυβέρνηση με δική της ευθύνη διέκοψε πλήρως την επικοινωνία με τους νοσοκομειακούς γιατρούς. 
Επίσης, καλεί τις Ενώσεις των νοσοκομειακών γιατρών να στείλουν άμεσα, εντός 10 ημερών, συγκεκριμένες τεκμηριωμένες αναφορές για τις ελλείψεις, για την αντιποίηση ειδικοτήτων, για την υποθεραπεία ασθενών, τις ΜΕΘ και ό,τι άλλο κρίνεται σκόπιμο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Και εδώ τα μικρομματικα;;;
    Έλεος ρε σεις
    Κοιτάξτε να μας βοηθήσετε, να κάνετε σωστά την δουλειά για την οποία ορκιστηκατε και αφήστε τα αυτα. Είναι άκαιρα!!
    Προσβαλετε τους γιατρούς που λιώνουν πάνω από τους ασθενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο νυχτωμένος είσαι άνθρωπε μου κρίμα κρίμα εσείς ψηφίζεται κιόλας και καταδικάζεται μια ολόκληρη χώρα στο σκοτάδι και τον μεσαιωνισμο .

      Διαγραφή
    2. Νυχτωμενος ή στημένος να κάνει την βρώμικη δουλειά της παραπληροφόρησης.

      Διαγραφή
  2. Σας ευχόμαστε καθε επιτυχία αλλά μπροστά σε μία εγκληματική κυβερνηση που με πακτωλούς χρημάτων ελεγχει την πληροφόρηση, ταίζοντας τα κανάλια,τους ιδιώτες κλινικάρχες, τα πραγματα είναι δύσκολα ! Αυτοι οι νεοφιλελεύθεροι εγκληματίες,με αρχινταβαντζη τον μεγάλο ναρκοέμπορα,δεν αδιαφορούν μόνο για την Παιδεία,το μέλλον των παιδιών μας, αλλά αδιαφορούν για όλα! Το βασικότερο είναι η Υγεια! 100 νεκροί κάθε μέρα! Κάθε μέρα κι ένα Μάτι, μια εκατόμβη νεκρων! Το Μάτι έριξε την κυβένηση Τσίπρα, το οποίο Μάτι επι 60 χρόνια με παρανομα κτίσματα,άναρχη δόμηση σε δασος και αιγιαλό πάλι νομιμοποιούσαν οι κυβερνήσεις Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ ! η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ-ΚΟΡΛΕΌΝΕ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΊΑ στην πολιτική ιστορία της νεώτερης Ελλάδας ,ήρθε με σκοπό να νομιμοποιήσει τα εγκλήματα Μαρινάκη ,Αλαφούζου,Μηλιώνη,Φλώρου ,να απαλλάξει τον παιδεραστη Γεωργιάδη,να κουκουλώσει τα σκάνδαλα της SIEMENS. NOVARTIS την λιστα LAGARD, να απαλλαγούν ο Λοβερδος,ο Βενιζελος ! Αυτη η κυβερνηση ποτέ δεν σεβάστηκε τον λαό !ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΛΈΓΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΏΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!Έτσι ο Ερντογαν βρίσκει την ευκαιρία και αλωνιζει στο Αιγαίο με το ORUC REIZ !διοτι ο Κούλης για το μόνο που δεν ενδιαφέρεται ειναι τα εθνικά θέματα! Άλλωστε το απέδειξε και με την αφοσίωση του στην "κακή" συμφωνία των Πρεσπών! Την χρησιμοποίησε για να ρίξει τον Τσίπρα, γνωρίζοντας ότι ήταν επιτελικό σχέδιο του ΝΑΤΟ ! ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑς; Αλλά δεν είναιμόνο εγκληματίες οι ίδιοι ,ειναι και όσοι επιμένουν να συστρατεύονται μαζί τους! Πολιτικά,συνδικαλιστικά,ιδεολογικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πολύ μεγάλος αριστερός, μα πολύ μεγάλος αρ#&€@ος

      Διαγραφή
    2. Άνθρωπε μου συγχαρητήρια για τον τρόπο σκέψης σου έχεις απόλυτο δίκιο αν και είναι λυπηρά και απογοητευτικά όσα περιγράφεις αλλά είναι η αλήθεια δυστυχώς .Ας ξυπνήσουμε λοιπόν για τις πολιτικές επιλογές μας δεν έχουμε άπλετο χρόνο.

      Διαγραφή
    3. 9:12 συγχαρητήρια τα είπες όλα!!!
      Εχουμε μια ανάλγητη κυβέρνηση
      Για το μόνο που νοιάζεται είναι πως θα κρατηθούν στην εξουσία, μόνο για την κουτάλα.

      Διαγραφή
  3. εσενα των 10.25 ! Ναι είμαι πολύ αριστερός! Βρες επιχειρήματα να ανατρέψεις και να διαψεύσεις όσα λέω! Εσύ που δεν είσαι αριστερός σε τιμούν να σε εκπροσωπουν αυτοί οι άνθρωποι; τα παιδιά μας σπουδάζουν και φεύγουν έξω!,στα παιδια σου , εάν έχεις παιδιά , πώς θα δικαιολογήσεις αυτή την καταστραμμένη χώρα που κυβερνιέται απο τρείς οικογένειες εδω κι έναν αίωνα! Εκτός και εάν τα βολευεις με γλειψιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα χρυσοστομε πες τα γιατί κάτι τέτοια ανθρωπάκια μας έχουν καταδικάσει εμάς τα παιδιά μας πολλές ακόμα γενιές.

      Διαγραφή
  4. Κάτι γιατροί από τα Γιαννιτσά που το παίζετε ειδήμονες, καλύτερα να αφήσετε και λίγο το Facebook και κοιτάξτε να βοηθήσετε την κατάσταση. Με το να δείχνουμε την κατάντια μας δεν βοηθάει σε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ντρέπεστε να κατηγορείτε τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του για την διαχείριση της πανδημίας;
    Αυτός με το ξέσπασμα της πανδημίας δεν πήρε άμεσα μέτρα;
    Χρηματοδότησε τα ΜΜΕ με τόσα εκατομμύρια για την ενημέρωση των πολιτών ώστε να μπορέσουν να προφυλαχθούν από το επερχόμενο κακό;
    Το ότι υπέγραψε λάθος απόφαση για το ποιος θα χρηματοδοτηθεί, ήθελε να ενισχύσει το ΕΣΥ αλλά δεν είδε που έβαλε την υπογραφή του, είναι υπό διερεύνηση.
    Αυτός δεν φρόντισε να υλοποιηθούν άμεσα οι δωρεές για νέες κλίνες ΜΕΘ ώστε να μας βρε΄ι προετοιμασμένους ένα πιθανό δεύτερο κύμα;
    Αυτός δε συνέχισε να κρατά κλειστά κάποια νοσοκομεία που είχε κλείσει η παράταξή του παρόλες τις προτροπές από διάφορους να επαναλειτουργήσουν ώστε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι;
    Αυτός δεν άνοιξε τον τουρισμό με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να ξεκινήσει η οικονομία και έδωσε το παράδειγμα κάνοντας άνετες και ασφαλείς διακοπές σε μια χώρα που εξέπεμπε ασφάλεια.
    Αυτός δεν άνοιξε τα σύνορα με διαδικασίες εξπρές για τους εργάτες γης ώστε να βοηθηθεί η γεωργία.
    Αυτός
    Αυτός
    Αυτός
    Αυτός δεν έχει τελικά το δικαίωμα μετά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε να απολαύσει την ορεινή του ποδηλασία και για να μην έχει τη συζυγική μουρμούρα να απολαύσει και εκείνη το μοτο κρος της;
    Εγώ όμως και εσύ πρέπει να συλλογιστούμε την ατομική μας ευθύνη, καθίσουμε σπίτια μας και να μην τολμάμε να ξεμυτίσουμε γιατί το 300άρι κρέμεται ως δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποτε έγραφες κατεβατά υπέρ του Συριζα. Έγινε κυβέρνηση είδαμε το χάλι και τώρα βρίζεις. Θεωρείς ότι είσαι και κάποιος.

      Διαγραφή
  6. Οι γιατροί ότι ήταν να δώσουν το έδωσαν γιατί αν δεν έχεις τα μέσα δεν μπορείς να κάνεις κατι παραπάνω ,αν έχεις διασωληνωμενους ασθενείς στις απλές κλίνες και είναι στην αναμονή για ΜΕΘ είναι σίγουρο ότι δυστυχώς θα πεθανουν. Οσο για την κατάντια μας βοηθάει να την δειχνουμε όχι να την κρύβουμε κάτω από το χαλί γιατί τότε μας θεωρούν δεδομένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.