Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Β. Κοντοζαμάνη στο νοσοκομείο Γιαννιτσών: "Είμαστε αισιόδοξοι, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε"



Το νοσοκομείο Γιαννιτσών, επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα κλιμάκιο υψηλόβαθμων στελεχών του υπουργείου Υγείας με επικεφαλής τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και την συμμετοχή του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη, στο πλαίσιο περιοδείας που έκανε σε νοσοκομεία της Β. Ελλάδας και της Θεσσαλίας. 
Στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών το κλιμάκιο υποδέχθηκαν ο Διοικητής του ΓΝ Πέλλας Χρήστος Δόντσος και ο Αν. Διοικητής, υπεύθυνος της νοσοκομείου Γιαννιτσών, Βαγγέλης Λόγγος. Ακολούθησε σύσκεψη με στελέχη του νοσοκομείου με ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί από την μεγάλη πίεση που δέχεται η νοσηλευτική μονάδα των Γιαννιτσών από την διασπορά και τα αυξημένα κρούσματα του covid-19 στην ευρύτερη περιοχή.

Αμέσως μετά ο κ. Κοντοζαμάνης, μεταξύ άλλων, δήλωσε:
"Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου και πραγματικά διαπιστώσαμε την επάρκεια του επιστημονικού προσωπικού και τον αγώνα τον οποίο δίνουν. Η περιοχή τις τελευταίες ημέρες βιώνει μια πίεση όσον αφορά τα κρούσματα του κορωνοϊού και είμαστε εδώ με κλιμάκιο, με τον Γενικό Γραμματέα του Υπ. Υγείας, τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, την πρόεδρο του Γενικού Συμβουλίου Υγείας που έχει μαζί της και γιατρούς από νοσοκομεία αναφοράς, επιστήμονες- μέλη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, έτσι ώστε να διαπιστώσουμε από κοντά την κατάσταση και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης. Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες. Κάνουμε έκκληση σε όλο τον κόσμο να τηρήσει τα μέτρα. Όσο προετοιμασμένο να είναι το σύστημα Υγείας υπάρχουν κάποια όρια. Εάν ο κόσμος δεν συμμορφωθεί στις αποφάσεις της Πολιτείας, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο. Είμαστε αισιόδοξοι, τα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής, υπάρχει η κατάλληλη προετοιμασία και πιστεύω ότι στις επόμενες ημέρες που είναι κρίσιμες θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε."


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Ακούει τι λέει , τι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής,ποια κατάλληλη προετοιμασία υπάρχει; Εκτός τόπου και χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού είναι οι φωτογραφίες ρε Βολευτάδες και Δήμαρχοι-Αντιπεριφερειάρχες με τους Αθηναίους της εξουσίας? Γιατί λείπετε? Καταλάβατε την ξεφτίλα σας? Ανίκανοι, επικίνδυνοι και εγκληματίες της δημόσιας ζωής έχετε γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έπρεπε να επισκεφτεί την περιοχή μας πριν ξεφύγει η κατάσταση... Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοντοζαμάνης, επάρκεια - Γιαννιτσώτες, ανεπάρκεια = 1-1 ισοπαλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε τι θα ανταπεξέλθεις ρε Κοντοζαμανη;
    Θα μας ξεκανετε όλους, αυτό εννοείς μάλλον, διότι τα χάλια που καταντησατε τα νοσοκομεία μόνο αυτό δείχνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Έδεσσα δεν είχε στάση να δει τα χάλια μας?Μόνο ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΛΑΚΗΣ Ο ΝΙΣΚΟΣ Ο ΔΑΝΗΣ ΟΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.