Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φ.Σ.Ε. "Μ. Αλέξανδρος": Δωρεά στο Νοσοκομείο Έδεσσας στην μνήμη των θανόντων συμπολιτών συγγενών, συνεργατών λόγω COVID 19



Μας συγκινεί βαθύτατα ότι ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές μιας απώλειας ενός αγαπημένου ανθρώπου, πολλοί συμπολίτες μας μετουσιώνουν τη λύπη τους σε ελπίδα ζωής για κάποιον συνάνθρωπό τους που υποφέρει, συγκεντρώνοντας δωρεές αντί στεφάνων ή κάνοντας μια δωρεά στη μνήμη του εκλιπόντος.
Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος», μετά από πρόταση της οικογενείας αποφάσισε να προβεί στην συλλογή χρηματικού ποσού στην μνήμη του θανόντος αντιπροέδρου του, Γιάννη Σταματίου, με σκοπό την ενίσχυση του Νοσοκομείου της Έδεσσας, αντί της κατάθεσης στεφάνων. 
Η κίνηση αυτή αποσκοπούσε αρχικά στο Δ.Σ. και τους φίλους του. Στην πορεία διαπιστώθηκε ότι υπήρξαν πολλοί φίλοι, συμμαθητές, σύλλογοι, εταιρείες οι οποίοι προσφέρθηκαν να καταθέσουν χρηματικό ποσό στην μνήμη όλων των θανόντων συμπολιτών μας, συγγενών, συνεργατών και με τον τρόπο αυτό να ενισχύσουν και να καλύψουν ανάγκες του Γενικού νοσοκομείου Έδεσσας. Υπήρξε συγκινητική συμμετοχή από ανθρώπους και φορείς της πόλης μας με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό.
Σε συνεννόηση με το Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας και σύμφωνα με τις ανάγκες τους, έγινε αγορά δύο μηχανημάτων monitors UMEC10, ενός μηχανήματος HI FLO OXYGEN υψηλής ροής, ένα τροχήλατο παλμικό οξύμετρο, πιεσόμετρο, θερμόμετρο HR, PR καθώς και αναλώσιμα υλικά.
Στην κίνηση συμμετείχαν:
Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος»
Σύλλογος Ανάδειξης και Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιά «Αγγελής Γάτσος», Σαρακηνών
Αλμωπίας
Δημοτική παράταξη «Κοινωνία σε κίνηση»
Ιατρικό Κέντρο Έδεσσας- Γιαννιτσών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»
Σύλλογος Εδεσσαίων Θεσσαλονίκης
HELIEN IKE
Eνεργειακή Κοινότητα Παραγωγών φ/β Ν. Πέλλας
Αγγελίδης Γιάννης
Αμπατζή Ιωάννα
Βάνης Γεώργιος
Βαλταδώρος Παρμενίων
Δημητριάδου Αγγελική
Zαχαροπλαστείο «ΚΡΟΝΟΣ»
Ζάχος Μηνάς
Ζάχος Σταύρος
Θεοδωρίδου Ζαχαρούλα
Θωμάς Διονύσης
Ιακωβάκης Ηλίας
Καραθάνος Βασίλης
Κεσίσης Γιώργος
Κεσίσογλου Μιχάλης
Κίτκας Γιάννης
Κίτσος Τρύφων
Κυανίδης Γιάννης
Κυρτσόγλου Κώστας
Κυρτσόγλου Χριστόφορος
Μητσός Φάνης
Μούσιος Δημήτρης
Μπακύρτσης Χρήστος
Παρούτογλου Φίλιππος
Πασιαλής Σωτήριος
Παυλίδης Σωκράτης
Πετσινάρης Χρήστος
Πολυχρονίδης Βασίλης
Προκοπίου Προκόπης
Σαμαράς Νάσος
Σαμαράς Χρήστος
Σαρηγκιόλης Θοδωρής
Σιούπης Πέτρος
Στεφάνου Κώστας
Στρατής Γιώργος
Σύρκου Θεανώ
Τενεκετζής Δημήτριος
Τούνας Μάκης
Τρυψιάνης Γιάννης
Φανιόπουλος Οδυσσέας
Χατζηπέγιου Γιάννης
και άλλοι συμπολίτες μας που ζήτησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μπράβο στον "Μέγα Αλέξανδρο". Ο καλύτερος τρόπος να τιμηθεί η μνήμη του Γιάννη του Σταματίου, και τόσων άλλων συντοπιτών μας που δεν τα κατάφεραν στην μάχη με τον ιό. Τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς της κοινωνίας μας δείχνουν ότι υπάρχει ακόμη μια "καλή μαγιά" στην Έδεσσα και μας κάνει όλους να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκει στην Εδεσσα επεσε θανατικο καντε κανενα αγιασμο ,ευχελαιο τι κανουν σαυτες τις στιγμες λιτανεια κατι εχει πεσει πολυ καταρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.