Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: Συλλήψεις 10 Σύριων για προσπάθεια παράνομης εξόδου από τη Χώρα



Συνελήφθησαν χθες (15 Ιανουαρίου 2021) το πρωί στη Σκύδρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 10 αλλοδαποί άνδρες από τη Συρία, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, εντοπίσθηκαν στο δρόμο Μαυροβουνίου - Σκύδρας αρχικά να επιβαίνουν σε όχημα και σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, επιχειρώντας να διαφύγουν. Ακολουθούμενοι από τους αστυνομικούς, το όχημά τους ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα, στο οποίο εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο οδηγός του οχήματος μετέφερε τους 10 αλλοδαπούς έναντι χρηματικής αμοιβής, με σκοπό την μη νόμιμη έξοδό τους από την χώρα. Κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Μην φύγει κάποιος. κρατάτε γερά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....ρε αφήστε τους να φύγουν.... να πιάνετε αυτούς που μπαίνουν παράνομα, όχι και αυτούς που φεύγουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν μέρη έχεις δίκιο, χωρίς όμως να σκεφτείς το εξής. έπιασαν αυτούς που τους διακινούσαν, αυτούς δλδ που πήραν 2-3 χιλιαρικακια για να τους πανε στην Ευρώπη. Αυτά τα λεφτά τι νομίζεις ότι θα τα κάνουν; Θα τα επενδύσουν αγοράζοντας ροδακινιές; Θα πάνε πάλι στον Έβρο, θα συνεργαστούν με το έτερο κύκλωμα και θα φέρουν κ άλλους. Η αλυσίδα πρέπει να σπάσει από οποιοδήποτε σημείο. Οπότε πριν γράψουμε κάτι κατακρίνοντας οποιονδήποτε, ας σκεφτούμε πρώτα ότι δεν είμαστε οι μόνοι έξυπνοι στον ντουνιά. Κάτι ξέρουν κ αυτοί περισσότερα από εσένα κ εμένα κύριε ανώνυμε..

      Διαγραφή
  3. Είσοδος τζάμπα έξοδος πληρώνεις κάτι σαν τό σινεμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο ρε διώξτε τους! Να δούμε το καλοκαίρι ,οταν θα χρειάζεστε εργάτες για τα χωράφια ποιός θα σας τα δουλεύει;Ο Καναδάς που καλεί ξενους εργάτες γης για μόνιμή εγκαστάσταση έχει πιο κουτούς πολιτικούς από εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τους κρατήσατε εδώ με το ζόρι ουσιαστικά,καλά πήγε και αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.