Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχίζουν οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας - Τουρκίας στις 25 Ιανουαρίου



Με μια λιτή ανακοίνωση, το Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε την ημερομηνία για τις Διερευνητικές Επαφές με την Τουρκία και συγκεκριμένα τον 61ο Γύρο.
Η ανακοίνωση του ΥΠ.ΕΞ. για τις Διερευνητικές Επαφές:
Ο 61ος πρώτος γύρος των Διερευνητικών Επαφών θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη, στις 25 Ιανουαρίου 2021.
«Πριν από λίγη ώρα η Τουρκική πλευρά επικοινώνησε με την Ελληνική πλευρά και πρότεινε όπως η διεξαγωγή του 61ου γύρου των Διερευνητικών Επαφών λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη στις 25 Ιανουαρίου 2021. Η Ελληνική πλευρά αποδέχθηκε την πρόσκληση», αναφέρουν διπλωματικές πηγές.
Την ίδια ανακοίνωση εξέδωσε και το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, με την είδηση να μεταδίδεται από όλα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΙ;
    ΤΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ;
    ΚΟΥΛΗ ΓΕΡΑ. ΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΗΜΙΩΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάχαχαχα εντάξει μας αποτέλειωσε το σχόλιό σου.
      Πες μας λίγο τις επιπτώσεις και τα οφέλη από την συμφωνία των Πρεσπων και μετά το συζητάμε σε άλλο επίπεδο, όχι μόνο λάσπη στον ανεμιστήρα.
      Ουδεμία σύγκριση,ο κουλης ξεπουλά τα πάντα όλα και προπαγανδιζει με ψευδής ειδήσεις για να μπαστακωθει στο σβέρκο μας και να το παίζει βασιλικοτερος του βασιλέως.
      Κι ο Αλέξης κατοχύρωσε εθνική κυριαρχία γνωρίζοντας πως αυτό θα επιφέρει πολιτικό κόστος από τους ανθέλληνες προδότες σαν και την πάρτη σου.
      Αντε στην τρύπα σου τώρα.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.