Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοίγει το λιανεμπόριο τη Δευτέρα - Παραμένει στα 300 ευρώ το πρόστιμο για 10 μέρες



Το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε ολόκληρη τη χώρα ανακοίνωσε κατά την τριτολογία του στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας ότι αυτή ήταν η απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, καθώς όπως είπε καταφέραμε να ελέγξουμε το δεύτερο κύμα της πανδημίας.
"Η απόφαση ελήφθη από τους ειδικούς, θα ανοίξει το λιανεμπόριο εκτός από τις κόκκινες περιοχές και απηύθυνε έκκληση για επιπλέον στήριξη ώστε να αποδώσει το άνοιγμα και να λειτουργήσει το λιανεμπόριο με κανόνες γιατί τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει το άνοιγμα της αγοράς" ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Στόχος είναι αν και κανείς δεν μπορεί να δώσει καμία εγγύηση να εμποδίσουμε στο μέτρο του δυνατού μια άνοδο των κρουσμάτων, είπε ο πρωθυπουργός.

Παραμένει στα 300 ευρώ το πρόστιμο για 10 μέρες
"Είμαι πρόθυμος να κρατήσω το πρόστιμο στα 300 ευρώ για μία εβδομάδα με 10 μέρες για να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι πολίτες στο άνοιγμα της αγοράς, κάνοντας παράλληλα έκκληση πως ο σκοπός δεν πρέπει ποτέ να είναι κατασταλτικός, πρέπει να είναι σκοπός συμμόρφωσης" ανάφερε ο πρωθυπουργός κατά την τριτολογία του.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΚΟΠΡΌΣΑΚΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΌΣΤΙΜΑ!~ αυξησατε τα προστιμα αντι να κοψετε τουσ μισθους σας ! ΑΙΩΝΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να εισαι καλα ρε μητσοτακη σκατα να πιανεις χρυσαφι να γινεται.Εχω μια προταση για μετα το 10ημερο,να κανετε το προστιμο 534 ευρω να μην μας χρωστατε να μην σας χρωσταμε.Ξεφτυλισμενοι πρεπει να σας παρουμε με τις πετρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας το σερβίρει λες και μας κάνει και χάρη ο "κύριος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαζοβιόλης παναχρηστος κομπλεξαρας και άκρως επικίνδυνος ο ανέμελος για την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΕΊΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=vw6OmNbNlqg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.