Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: 402.000 ευρώ για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αριδαία



Αίσιο τέλος είχαν οι πολύμηνες προσπάθειες του Γιώργου Καρασμάνη για την έγκριση 402.000 ευρώ για τα δύο αθλητικά υποέργα στην Αλμωπία: την ανακατασκευή του γηπέδου Αριδαίας με φυσικό χλοοτάπητα, προϋπολογισμού 125.244 ευρώ, και την κατασκευή και συντήρηση γηπέδων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και αντισφαίρισης, προϋπολογισμού 277.416 ερώ.

Υπενθυμίζεται ότι, ο πρώην Υπουργός, μετά από αίτημα του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση είχε παρέμβει προ δεκαμήνου στον τότε Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο από τον οποίο και ζήτησε επίσπευση των διαδικασιών για την έγκριση. Έκτοτε και μέχρι προ ημερών, ο Γιώργος Καρασμάνης παρακολουθούσε βήμα προς βήμα την εξέλιξη στο θέμα συνεργαζόμενος με τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στην πορεία και περί τις αρχές Σεπτέμβρη, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προέκυψε τεχνικό θέμα αναπροσαρμογής του προϋπολογισμού του υποέργου της ανακατασκευής του χλοοτάπητα. Θα μπορούσαν οι διαδικασίες να προχωρήσουν με μειωμένο προϋπολογισμό, όμως, σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο συναποφάσισαν – και με την συναίνεση των αρμοδίων στελεχών του Υπουργείου Εσωτερικών – να αποσταλεί από τις υπηρεσίες του Δήμου το σχετικό έγγραφο για την αναπροσαρμογή – που ήταν και η αιτία για την καθυστέρηση.

Για τη σύνταξη και την τάχιστη αποστολή του παραπάνω εγγράφου, ο Γιώργος Καρασμάνης είχε επανειλημμένες επαφές με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Κετικίδη και, μετά την αποστολή, ξεκίνησαν και οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του φακέλου. Ο πρώην Υπουργός σε συνεχείς επαφές με την αρμόδια υπηρεσιακή Γενική Γραμματέα Γεωργία Βαλατσού το τελευταίο 15ήμερο του Δεκεμβρίου, ¨πίεσε¨ να προταχθεί το έργο έναντι άλλων εκκρεμοτήτων, όπως έγινε.

Κατόπιν αυτών, στις 12 Ιανουαρίου η απόφαση έγκρισης υπεγράφη, και σήμερα κοινοποιήθηκε στον Γιώργο Καρασμάνη.
Δείτε ΕΔΩ την σχετική απόφαση
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Ρε δουλευταραδες βουλευταδες της ερμης ΠΕΛΛΑΣ χειροκροτουσατε και εσεις οταν ειπε ο κουλης, οτι το προστιμο απο 300 παει στα 500? Ξαναχειροκροτησατε οταν το ξανακατεβασε?Ειστε ΑΘΛΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό βρήκες να πεις ρε συριζαιε? Λουφαξε στην φωλιά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί σε ενόχλησε φασιστακο;
      Δεν πειράζει υπερμακεδονομαχε της συμφοράς που την τιμάς υπέρ του δεόντως.

      Διαγραφή
    2. Εσένα μάλλον σου άρεσε το 500αρικο.

      Διαγραφή
  3. Κωλοτουρτουρ σας έπιασε μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο άθλιοι δεν παίζει, χειροκρότημα στο 500ευρω χειροκρότημα και στην έκπτωση του αμέσως μετά.
      Κοπρόσκυλα αλήτες θα σας τακτοποιησουμε Βρωμιαρηδες

      Διαγραφή
  4. Κύριε Γιώργο ποτέ δεν περίμενα από εσάς να αντιγράφεται, κρίμα φαίνεται πως τα χρόνια περνάνε, συνάδελφος σας χθες μας έγραψε για δικές τους ενεργείς αποφασίστε αν και πιο πολύ θα πιστέψουμε αυτόν διότι αποσο ξέρουμε σίγουρα με τον Νεο υπουργό στο Εσωτερικων δεν έχετε και τη καλύτερη σχέση, σας περίμενα υπουργό τώρα καταλαβαίνουμε γιατί δεν σας κάνανε.. περνάνε τα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δώσε δούλεμα στη καρατζοβα σε παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τα αυτονόητα του κράτους γιατί πρέπει να αυτοπροβάλλεται ο κάθε Βουλευτής για εκλογική πελατεία και εμείς οι ηλίθιοι να ικανοποιούμαστε.... μπράβο μας για την κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε με τα de minimis στα ροδακινα τι γινετε? εεεεεεεςε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11.09 ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ 11.25 ΑΣΤΟ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο 11.09ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω. Και προς τον 11:25 δεν είμαι σύριζα είμαι Έλληνας.

      Διαγραφή
  9. ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ ΗΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗς ΑΥΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΣΤΑ 500;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι σαΐνια της δεξοστροφης νοδουλας φαγωθειτε μεταξύ σας. Ο Λακης σας, αντέγραψε τον Σηφάκη για την ενεργειακή αναβάθμιση των νοσοκομείων, το στάδιο της Αριδαίας θα αφήσει. Μεγαλη βουκα φάε μεγάλο λόγο μην πεις
    Νουδουλη. χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε διεστραμμένο μυαλό :6,10, που είναι κολλημένο στην ρουφιανιά , εσυ γράφεις αυτά σε βάρος του πρώην υπουργού που ειναι άψογος σε όλα , διαφανής και κρυστάλλινος στις πράξεις του .
    Ενα πράγμα να ξέρεις Βασιλειάδη, μαχαιρα έδωσες μάχαρα θα λάβεις, τον πόλεμο τον ξεκίνησες με την προεκλογική σου δήλωση σε βάρος του και τον συνεχίζεις μαζί με όλη την πλατεία με συκοφαντίες και ρουφιανιές.
    Σου είπα ,θα πάρεις την απαντήσεις από αυτούς που σε ανέδειξαν στην ώρα που πρέπει .
    Ντροπή σου αχάριστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρία Ελένη ηρεμήστε λίγο γιατί ο ppetros είναι στη φάκα..

      Διαγραφή
  12. Μήπως αυτος που τρολαρει συνέχεια τον Καραμάνη θυμάται να μου πει ποιος δημιούργησε τον Φιλόδημο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.