Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 534€ για τους πωλητές βιομηχανικών ειδών που δραστηριοποιούνται στα παζάρια



Στον πλέον αξιόπιστο συνομιλητή αναδεικνύεται η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών και ο πρόεδρος της Δημήτρης Μουλιάτος όχι μόνο για τους συναδέλφους που δραστηριοποιούνται στην Αττική και θεσμικά εκπροσωπεί, αλλά και για εκείνους στην υπόλοιπη επικράτεια.
Έτσι μετά από ένα μακρύ κύκλο επαφών, επιστολών και πιέσεων προς τις ηγεσίες των υπουργείων Ανάπτυξης, Εργασίας και Οικονομικών ο πρόεδρος ΠΟΣΠΛΑ κατάφερε χθες (26/1) σε συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη, στη διάρκεια της οποίας συνοδεύονταν από τον Πέτρο Χατζίρη πωλητή βιομηχανικών ειδών, από το σωματείο της Β΄ Πειραιά, να εξασφαλίσει εφάπαξ οικονομική ενίσχυση ύψους 534 ευρώ, για τους συναδέλφους πωλητές των βιομηχανικών ειδών που διαθέτουν άδεια από το δήμο και δραστηριοποιούνται στα παζάρια.
Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, ο Πέτρος Χατζίρης έθεσε εκτός των άλλων και ειδικά  ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους των βιομηχανικών ειδών, όπως είναι το άνοιγμα των παζαριών. Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης ξεκαθάρισε πως αυτά έχουν ήδη αιτηθεί και ζητηθεί σε προηγούμενες συναντήσεις που είχε με το Δημήτρη Μουλιάτο, υπογραμμίζοντας πως αντίστοιχα έχει δρομολογηθεί και η επίλυσή τους.
Σε ότι αφορά στην οικονομική ενίσχυση αυτή ισχύει όχι μόνο για την Αττική αλλά για το σύνολο της Ελληνικής επικράτειας αποδεικνύοντας ότι οι κινήσεις τακτικής από την πλευρά της ΠΟΣΠΛΑ και του Δημήτρη Μουλιάτου απέδωσαν, αναδεικνύοντας τες σε κάτι περισσότερο από αποτελεσματικές αφού επετεύχθη αυτό που πολλοί το χαρακτήριζαν ως ανέφικτο, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κάνουν λόγο για απεργίες και πορείες εν μέσω πανδημίας.
Αμέσως μετά τη συνάντηση του με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης, ο Δημήτρης Μουλιάτος επισήμανε ότι: «Η ενίσχυση αυτή, αποτελεί ένα ελάχιστο βοήθημα σε όλους εκείνους τους συναδέλφους που επί μήνες παρέμειναν εκτός εργασίας και σίγουρα καταγράφεται στα θετικά, όμως από την πλευρά μας συνεχίζουμε αδιάκοπα τις προσπάθειες για επιπλέον οικονομική ενίσχυση».
Σύντομα θα ανακοινωθούν από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας οι όροι και οι προϋποθέσεις για την ένταξη των δικαιούχων στο εφάπαξ βοήθημα των 534 ευρώ. 

Πηγή: laikesagores.com    
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.