Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Συλλήψεις 7 αλλοδαπών για παράνομη έξοδο από τη χώρα



Συνελήφθησαν προχθές (13 Ιανουαρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Έδεσσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 7 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, αρχικά εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε όχημα και σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, επιχειρώντας να διαφύγουν. Στην συνέχεια εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή, όμως εντοπίσθηκαν λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. 
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο οδηγός του οχήματος μετέφερε τα υπόλοιπα άτομα με σκοπό την διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από την χώρα. Κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Η μοναδική χώρα στο πλανήτη είναι η Ελλάδα που δεν αφήνει τους λαθρομετανάστες να φύγουν ... ήμαστε άξιοι τις μηρας μας δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάλαβαν και Σύριοι ότι είμαστε μια χαβούζα και θέλουν να φύγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.