Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aπολογισμός πεπραγμένων δημοτικής αρχής Έδεσσας - Πρόσκληση συμμετοχής



Την 29η Ιανουαρίου 2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων), ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης, έτους 2020.
Καλούμε τους θεσμοθετημένους συλλογικούς φορείς της πόλης να συμμετάσχουν στην παραπάνω ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας. Παρακαλώ να μας ενημερώσετε (τηλ. 2381350783 κα Πασιαλή Ουρανία) προκειμένου να σας σταλεί η ηλεκτρονική διεύθυνση για τη σύνδεσή σας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν. ΓΚΙΟΥΡΟΣ 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Απορώ τι θα πει το απόλυτο τίποτα.
    Καταντήσε την Έδεσσα χωριό.
    10 Χρόνια απραξία. Σόντρας Ν2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΝΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΑΣ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....ΑΙΝΤΕ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ...ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ..ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΟΥ...ΦΤΑΝΕΙ ΝΤΕ!!!!

      Διαγραφή
    2. Βρε γλυφτρόνι του δημάρχου μάλλον μεγάλωσες στα γκράβαλα γιαυτό σε φαίνεται νοικοκυρεμένη η Έδεσσα. Τα σκουπίδια είναι στους δρόμους αμάζευτα, οι κάδοι βρωμάνε, το κέντρο της πόλης λειτουργεί με πιεστικά για νερό αφού έχει ακόμα αμίαντο. Ανάπτυξη και προοπτική μηδέν ανεργία φουλ. Είσοδοι και έξοδοι πόλης δεκαετίας του 50. Τι άλλο θες.

      Διαγραφή
    3. Το θέμα γραφείο προπαγάνδας είναι αυτό που είπες, όσοι έρχονται, γιατί αν ερχόντουσαν και έβλεπαν τα χάλια δεν θα ξαναπατούσαν. Για να ξέρεις τον Διάφα είσαι σε καλό δρόμο θα σου διορθώσει την τύφλα, την πολιτική ε.

      Διαγραφή
    4. Μόνο οι συνομήλικοι σου ξέρουν τον Διάφα. Πάρε μια νοικοκυρεμένη σύνταξη να πάει η πόλη μπροστά. Ότι έγινε έγινε μέχρι τώρα μην το πεις ούτε του παπά.

      Διαγραφή
  2. Με τα τέλη κοινοχρηστων χωρων τι γίνεται κύριε δήμαρχε???..θα αφήσεις τα μαγαζιά στο έλεος τους??..η μήπως θα δώσεις καμία έκπτωση 25% και όλα καλά ??.. υπάρχει τεράστιο πρόβλημα...και για το 2020 και το 2021 έτσι όπως πάει...αλλά ξέρω τι θα γίνει...θα βάλεις την ( δίκαιη) προσαύξηση 100% και ας τα μαγαζια να δημιουργήσουν καινούργια χρέη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Έδεσσα είναι κουκλί και μπράβο στον Βλάχο.οσο για τον σοντρά εσεισ τον φάγατε την Έδεσσα την ειχε κουκλί αλλά τον στησατε στον τοίχο,για να πάρετε τη εξουσία κουτοπονηροι γλυφτεσ που δεν θέλετε το καλό της πόλης μας,αποτυχημένοι πολιτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεί στο συμβούλιο ασχοληθείτε λίγο με τα προβλήματα της εστίασης..θα σας πάρουμε με της πέτρες.. έρχεται η ωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήρθαν κάτι γνωστοί μου στην πόλη μου την Έδεσσα και πάθαμε πλάκα από την ομορφιά της.οπου Παν και όπου σταθούν για την Έδεσσα μηλούν.ευγε σε αυτούς που κρατούν όμορφη και καθαρή την πόλη μου,ειδικά από κάτι σκουπίδια που θέλουν το κακό της και τουσ ξέρουμε ποιοι εναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.