23.1.21

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με την Ένωση Πρακτόρων ΟΠΑΠ Πέλλας


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στα Γιαννιτσά με την Ένωση Πρακτόρων ΟΠΑΠ Πέλλας. Τα μέλη της αντιπροσωπείας εξέθεσαν διαζ ζώσης στο Βουλευτή τα ιδιαίτερα προβλήματα του κλάδου τους και τις ανάγκες που έχουν προκύψει από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Όπως τονίζουν και οι ίδιοι, η διακοπή λειτουργίας των πρακτορείων ήταν αναγκαία με βάση τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά του δεύτερου κύματος της πανδημίας. Ωστόσο, με δεδομένη τη φύση της υπηρεσίας που προσφέρουν, ήταν αδύνατο να λειτουργήσουν είτε μέσω διαδικτύου είτε με ραντεβού. Αντιλαμβάνομαι λοιπόν ότι η απώλεια εισοδήματος που είχαν ήταν μεγάλη και αδύνατο να καλυφθεί, ακόμα και όταν τα πρακτορεία ανοίξουν ξανά.

Συζητήθηκαν πιθανές λύσεις, όπως η αξιοποίηση πόρων του ΕΣΠΑ, με το οποίο προέκυψαν προβλήματα λόγω της μορφής των επιχειρήσεων, τα οποία όμως μπορούν να ξεπεραστούν. Επιπλέον, ουσιαστική στήριξη του κλάδου μπορεί να προκύψει με την κάλυψη υποχρεώσεων για τους μήνες που ήταν κλειστοί, καθώς οι επιχειρήσεις αυτές έχουν ιδιαίτερα αυξημένα πάγια έξοδα, αξιοποιώντας και πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ο Λάκης Βασιλειάδης δεσμεύτηκε να μεταφέρω προς τα αρμόδια Υπουργεία και υπηρεσίες τα δίκαια αιτήματά τους. Άλλωστε, όπως τόνισε «πρωταρχικός στόχος θα πρέπει να είναι η διατήρηση των 20.000 θέσεων εργασίας στα πρακτορεία ανά την Ελλάδα».

26 σχόλια:

  1. Το θεωρώ υποκρισία να μην ανοίξουν και κακώς τόσο καιρό ήταν κλειστά,όταν σε ένα γραφειάκι μαζεύονται όπως δείχνει η φωτογραφία 6 άνθρωποι και όχι μόνον, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο καιρό να είναι κλειστά και με τόσο μεγάλη ζημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα τελικά 5:00 τι σε πείραξε; Το ότι είναι κλειστες οι επιχειρήσεις των ανθρώπων 'η το ότι μαζεύτηκαν στο γραφείο του βουλευτή που όπως δείχνεις τον μισείς βάναυσα; Όταν έκοψε βασιλόπιτα ο Νιονιος και μαζευτηκατε η Σάρα & η Μάρα, ο ένας πάνω στον άλλο ήταν καλά; Θα σας είναι συσ-πεπτος από δω και μπρος ο Βασιλειάδης γιατί έγινε πλέον ο ισχυρός παίκτης του νομου και τα δόντια σας είναι ανίσχυρα να τον μασήσετε. Πρώτος βουλευτής θα εκλέγεται για την προσεχή δεκαετία ο Λακης είτε το θέλετε είτε όχι γιαλατζι και καιροσκόποι ψευτοπαρσγοντες του κ@λου που θυμάστε την ΝΔ όταν είναι κυβέρνηση και κρύβεστε σαν τα κουνάβια όταν χάνει τις εκλογές.

      Διαγραφή
  2. Κύριε Βασιλειάδη..νομίζω ανήκετε και εσείς στον κλάδο της εστίασης...έχετε να πείτε κάτι???...η επειδή δεν είναι κλάδος με πολλούς ψήφους ούτε σας ενδιαφέρει πλέον...θα τα πούμε στις επόμενες εκλογές....ο Σεπτέμβρης είναι κοντά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι προφανώς και γιαυτο απ όσο παρακολουθώ είναι ο μόνος που ασχολείται και μας λύνει απορίες.

      Διαγραφή
  3. Εμένα στο μαγαζί μου 50 τετραγωνικά αφήνουν ενα με μάσκα αυτοι εδω μαζεμένοι τι κανουν ; ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΛΑΚΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΜΑΣ ΈΦΕΡΑΝ ΕΔΩ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΚΟΜΗ 500 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ένα κατάστημα αν μπουν δέκα και κάτσουν κάνα δίωρο λογικό αν και νομίζω πλέον δεν ισχύει το μέτρο που περιγράφεις σωστά; Πείτε μας το μαγαζί σας να διασταυρώσουμε ότι έτσι είναι

      Διαγραφή
  4. Κανένας εισαγγελέας υπάρχει θα πέσει κάνα πρόστιμο; 7+ άτομα σε 10 τετραγωνικά τι ξεφτίλες είναι αυτές την δευτέρα πρώτο θέμα στους ράδιο άρβυλα ,τελικά μόνο απο φτύσιμο καταλαβαίνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτερος επίσης βουλευτής ο κύριος Σταμενιτης κοτσάρισε προχθές φωτό με 8 άτομα σε ένα γραφειο να κόβει βασιλόπιτα έλεος.

      Διαγραφή
  5. Ά ρε Λάκη....τσούλα το καροτσάκι!!! Λύσε τα όλα ....μπορείς. Χωρίς εσένα τίποτε. Τί θα κάνουμε χωρίς εσένα. Μας έλειψες λόγω κορονοιού... γιατί κρύφτηκες? Βγες και βγάλε καμία φωτό με τα....κάλλη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει τώρα μας περνάνε για χαζούς.Αυτός στο γραφείο του βάζει 6 άτομα και εγώ στο ταξί από την Δευτέρα 2.Ο χώρος του γραφείου του χωρά 1,5 ταξί, άρα έπρε πε να ειναι 3 άτομα .Για τα παραπάνω θα πληρώσει ο βουλευτής πρόστιμο; Τρίχες.Ο βουλευτής είναι ο σουλτανος,όλοι κάθονται προσοχή.Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τακη-Τακη,Κόψε κάτι,κόψε κάτι, κόψε. Σαν πολλά,,μας τα λες απόψε.Μην κάνεις όνειρα τρελά, κάτσε εδώ 'που σαι καλα.Και θα πικραθείς οταν τον Λάκη σου θα στερηθείς . Η επέλαση του Στάθη , τον
    ο Λάκης σου θα τον κάνει στάχτη. Ο Νιόνιος δεν χτυπιεται και Μπάρμπα Γιώργος δεν νικιέται.
    Χαρισμένο στον Τάκη -Τάκη απο τον Πάκη .
    Καρατζοβα ,σε παρακαλώ, μην μου στερήσεις το σουξέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που ήσουν εσύ αρχηγοπουλο που χαράματα 6:21 μας ρίχνεις τα σουξέ σου και μάλιστα σκυλαδικα μέχρι θανάτου; Έτοιμος για Αννίτα είσαι και ειμαι σιγουρος ότι θα κάνεις μπαμ!! Δεν πιστεύω να περιμένεις ότι θα απαντήσω στα γραφόμενα σου περί επέλασης του χιονιά Στάθη και των λοιπών ακραιων καιρικών φαινομένων Πάκη μου γιατί τότε θα με τρολαρουν ακόμη και τα φιλαράκια μου οι Αρβύλες γιατί είμαστε όλοι OPEN. Καλή Κυριακή σε όλους και ειδικά στον νέο φίλο μου ΠΑΚΗ-Γωγω Τσαμπα...

      Διαγραφή
    2. Τάκη Τάκη 6:21 το πρωί μάλλον από τον βάλτο είναι η κυρία..

      Διαγραφή
    3. Μέσα είσαι φίλε 5:06!!! Είναι η ώρα που γυρνάει σπίτι της η κυρία του βάλτου (Γωγώ Τσαμπα)!!

      Διαγραφή
  8. Μόνον η Τζάκρη θα τα ανήκει τα μαγαζια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΕΠΊΜΑΧΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ ΕΊΧΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΜΌ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΌΣΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ . ΕΙΝΑΙ ΑΣΈΒΕΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΏΡΟ 15 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΏΝ ΈΞΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΊ ΣΑΣ .ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΆΣΚΕΨΗ .ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΌΝΩΝ ΠΟΥ ΣΊΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ κόψε στα 3 τμ 7 άτομα σε παραδίπλα γραφειο αλλου βουλευτή καμία βασιλόπιτα

      Διαγραφή
  10. Καλά το Ταμείο ανάκαμψης είναι για πάσα νόσο και μαλ@κι@;
    Ή είναι ταμείο απορων κορασίδων;
    για να πληρωθούν οι προποτζιδες;
    Γιατί δεν τους λέτε την αλήθεια και τους φουσκώνετε τα μυαλά;
    Συνέλθετε εκεί στην πλατεία μαζι με τον λακη γιατί το έχετε παραξευτηλίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί εμείς οι πράκτορες δεν έχουμε εργαζόμενους; Δεν έχουμε οικογένειες; Είμαστε άπορες κορασίδες; Ντροπή σου

      Διαγραφή
  11. Πέστα 10:57, στους ξεφτίλες μαυρογιαλούρους που με τις φωτογραφίες καμώνονται ότι λύνουν προβλήματα .Θα πέσει πολύ γέλιο με τους αρβύλες για τον Τάκη,Πάκη,Μάκη ,Λάκη και τα σουξέ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι γκασμαδες εκεί δεν ξέρουν απο τηλεδιάσκεψη άντε ο βουλευτής είναι νύχτα στάσου αλλά και οι μαγαζάτορες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νύχτα από τηλεδιάσκεψη μπορεί να είναι κανένας άλλος βουλευτής ναι δεκτό λόγω ηλικίας

      Διαγραφή
  13. Πραγματικά είναι απορίας άξιο πως γίνεται αυτά όλα τα σχόλια να έχει όρεξη να τα γράφει ένας άνθρωπος. Πόση μανία και εμμονή έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ξερω αν ειναι ενας η περσσοτεροι και περα απο ταχαζα του Τακη και του Πακη εχουν καταγραφει σοβαροι προβλημματισμοι .Δεν ειναι δυνατον σε περιοδο απαγορευσης να στριμωχνεσαι σε τοσο στενο χωρο.Οι βουλευτες πρεπει να ειναι προσεκτικοι και πρωτοι να τηρουν τα μετρα, να μην παρασυρονται απο την προβολη και κυριως να μην υποσχονται ανεφικτα πραγματα.Το Ταμειο αναγκαμψης δεν ειναι για ενυσχυσεις ,εχει συγκεκριμενη αποστολη.Αναμφισβητητα οι ανθρωποι αυτοι εχουν παθει ζημια ,οπως και αλλοι και πρεπει να βοηθηθουν. Συγουρα η πολιτεια τα γνωριζει, πηρε μετρα και πρεπει να παρει και αλλα. Ολα τα αλλα ειναι εκ του περισσου και προκαλουν συνειρμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑ ΑΡΧΗ Ο ΤΑΚΗΣ ΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ Μ Λ ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΧΑΒΑΛΕΤΖΙΔΗΚΑ ΤΑ ΚΟΘΟΝΙΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Η ΠΟΛΙΤΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΙΣΤΙΔΗ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.