Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ταραντίλης: Πιθανή η μετακίνηση από νομό σε νομό και άνοιγμα χιονοδρομικών κέντρων



Παράθυρο για την επαναλειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων με την παράλληλη προφανώς άρση των μετακινήσεων από νομό σε νομό άνοιξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης. Ανακοίνωσε ότι όντως η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. «Ένα από τα πλάνα που έχουμε είναι αν το επιτρέψει και η επιδημία, είναι να ανοίξουν τα χιονοδρομικά κέντρα, γιατί είναι μια εποχική δραστηριότητα και δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς μετακίνηση», εξήγησε ο ίδιος, την στιγμή που οι επιχειρηματίες ορεινών προορισμών βρίσκονται σε δεινή θέση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Τώρα αυτοί είναι κυβέρνηση που μπορείς να την πάρεις στα σοβαρά ούτε 15μελες δεν συμπεριφέρεται έτσι Ναι μεν αλλά θα δούμε Παρασκευή τρομοκρατούσαν με το τρίτο κύμα Και Δευτέρα ανοίγουν τα πάντα περιμένει προκοπή αυτός ο τόπος με αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλειμμα 18,9 Δις,τα φραγκα τελος[αναστολες,επιστρεπτεα προκαταβολη και αλλα] τωρα ξεκιναει ο ''θερισμος''.

      Διαγραφή
  2. Καλοκαίρι μας γα@@@@ν με τον θερινό τουρισμό,τώρα θα μας γα@@@@ν με τον χειμερινό.Πηραν φορά,ποιος τους σταματάει τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι η δουλειά του; χρόνια τώρα, να διαλύουν τα πάντα.

      Διαγραφή
  3. Ας έρθει η Τασία τότε, χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Τασία ανόητε δεν στέρησε από τα νοσοκομεία ούτε γιατρούς ,ούτε νοσηλευτές! Η Τασία βλάκα δεν χαρισε δεν χάρισε στα βρωμοκάναλα χρήματα για την κυβερνητική προπαγάνδα,εν μέσω εκτακτης ανάγκης με επιδημία!Ούτε διέγραψε τα σκανδαλα,ούτε τα πρόστιμα των εμπλεκομένων σε αυτά

      Διαγραφή
    2. Η τασια εβλεπε τους καημενους τους προσφυγες στην αθηνα και ελεγε οτι λιαζονται,η τασια μαζι με τον τσιπρα ελεγαν οτι θα προσλαβουν την 1η φορα 10000 υγειονομικους την 2η φορα 4000 υγειονομικους,η τασια μαζι με ολο τον συρφετο του συριζα και τους αλλους βαφτισαν τους σκοπιανους βορειομακεδονες[κατι που ηρθε κουτι στην ΝΔ και ας ελεγε οτι ειναι μια ασχημη συμφωνια.Οταν υπεγραφαν τσιπρας/κοτζιας στην ΝΔ ανοιγαν σαμπανιες]και τελος αγαπητε μου θα δεις την τασια να ψηφιζει ΜΑΖΙ με την ΝΔ τον επωδυνο/επαισχυντο συμβιβαζμο με τους τουρκους με την προφαση ''τι θελετε πολεμο να κανουμε?''.Και ο καημενος ο ελληνας θα σκυψη για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ το κεφαλι και θα δεχθει αυτα που ηταν προαποφασισμενα απο καιρο γι'αυτον γιατι δεν μπορει να ταιση τα παιδια του,γιατι του παιρνουν το σπιτι,γιατι δεν βρισκει δουλεια.Εκτος αν γινει κανα θαυμα[ πολυ δυσκολο το βλεπω] αλλα ποτε δεν ξερεις...........................?

      Διαγραφή
    3. Πωωωω τι μυαλό, τι ανάλυση, αδικήθηκες.

      Διαγραφή
    4. Να με συγχωρεις αλλα εισαι για λυπηση.

      Διαγραφή
  4. Πανδημία εχθές αόρατος εχθρός πόλεμος και σήμερα ανοιχτά μαγαζιά σχολεία κ.α καραγκιόζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αύριο μεθαύριο η κυβέρνηση τσίρκο μεντρανο θα πουν, αύξηση κρουσμάτων λόγω συνωστισμου και κουλουπου μαλακιες, μπείτε μέσα, πρόστιμα στην κεφάλα.
    Περιμένετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπαν ήδη, αλλά ποτέ πρόλαβαν να αυξηθούν σε μια μέρα απορώ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.