Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέθανε η ηθοποιός Πένυ Σταυροπούλου



Η ηθοποιός, Πηνελόπη Σταυροπούλου, πέθανε σε ηλικία 60 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Facebook αποκαλύπτοντας πως σύμφωνα με πληροφορίες νικήθηκε από τον καρκίνο.
«Ακόμα μία μεγάλη απώλεια για την θεατρική μας οικογένεια. Από πληροφορίες συναδέλφων μαθαίνουμε ότι έφυγε από την ζωή χτυπημένη από καρκίνο η αγαπημένη μας συνάδελφος Πένυ Σταυροπούλου που τόσες ωραίες θεατρικές στιγμές μας έχουν συνδέσει. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Πένυ», γράφει ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Η Πηνελόπη Σταυροπούλου σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο και αποφοίτησε το 1984. Στο θέατρο μερικές από τις παραστάσεις που είχε συμμετάσχει ήταν τα Talking Heads (2019), Βασιλιάς Ληρ (2014) ενώ ειχε κάνει και quest στη δημοφιλή σειρά του Mega, Εμείς και Εμείς.
Μία από τις πιο τιμητικές στιγμές της ήταν όταν συμμετείχε ως ιέρεια σε δυο Ολυμπιακούς Αγώνες, στη Σεούλ και στους Χειμερινούς του Κάλγκαρι.
HΠηνελόπη Σταυροπούλου είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με το αλκοόλ, βγάζοντας και ένα συγκλονιστικό βιβλίο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.