Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέντε κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 566 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τρίτης (19/1). Πέντε από αυτά εντοπίσθηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή σε όλη την Ελλάδα:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Παλι θα γεμισουμε με κορονοιο...αυτο εγινε και τι τριημερο της 28 οκτωβριου!! Για τον τουρισμο τοτε θυσιατηκαν τοσοθ ανθρωποι!! Ντροπη σε ολους...και σε αυτους που θα επιτρεψουν την μευακινηση προς τα χιονοδρομικα και αθτους τους ταχα " μεγαλους " που δεν αντςχοτν χωρις σκι!! Και στης μανας τους τα σπιτια σκιερ ηταν!! Νεοπλουτοι .,τουλαχιστον αυτοι να τιμωρηθουν με την ηληθιοτητα τους ...αυτοι να αρρωστησουν και να δουν τα κακα της απερισκεψιας τους κσι να μην τα πληρωσουμε οι υπολοιποι που τοσους μηνες στερουμαστε τα πσντα!! Εμεις δεν μπορουμε να παμε εδω και μηνες να δουμς ηληκιομενους αρρωστους γονεις ...αλλοι σπιτια ποτ εχουν σε αλλο νομο κσι δεν ξερουν αν τα σπιτια τους παραβιαστηκαν πλημμυρισαν κτλ!! Αδωνις εινσι αυτος και οχι μονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.